Notting Hill-i cukrászda

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love Sarah
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Isabella:
Mimi:
Condolence Officer:
Dance Instructor:
Rendező:
Clive:
Clarissa:
Írók:
Alex:
Sarah:
Szereplők:
Shelley Conn (Isabella), Celia Imrie (Mimi), Louise Swayne (Condolence Officer (as Louise H Swayne)), Rose Alice (Dance Instructor), Margherita Barbieri (Dancer), Katya Bourvis (Dancer), Sophie Mergallyev (Dancer (as Sophie Mergaliyev)), Sophie Mergallyev (Dancer), Sandy Nuttall (Dancer), Amelia O'Hara (Dancer), Alyshia Waite (Dancer), Hannah Williams (Dancer), Alessandra Marie Perdichizzi (Dancer), Shannon Tarbet (Clarissa), Rachel Maybank (Dancer), Candice Brown (Sarah)
Megtekintések:
3,278 (1,309)
Leírás:
Hogyan lehet egy olyan süteményezőt létrehozni, ahonnan mindenki kicsit boldogabban jön ki? A Notting Hill-i cukrászda három nő története, akiket egy dolog kapcsol össze: végtelen szeretetük a zseniális cukrász, Sarah iránt, aki tragikusan fiatalon életét veszti egy balesetben. Lánya, Clarissa táncosnak készül, de nehezen találja meg az egyensúlyt a felnőttek életében. Isabella, Sarah legjobb barátnője úgy érzi, egyedül képtelen beteljesíteni barátnőjével közös terveit. Mimi, az édesanyja pedig a maga módján, csendesen gyászol. A három különböző korú nő sok súrlódás és nézeteltérés közepette nyitja meg közös cukrászdáját London leghangulatosabb környékén, a Portobello Roadon, de hamar rájönnek, hogy az egymásra figyelés, a kreativitás és a szeretet erejével sokkal többre képesek, mint gondolták. A különleges, ínycsiklandó sütemények illata mellett hamarosan a szerelem is belengi a cukrászdát…

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2021-09-15 21:19:54 - stone1717 Ez a film rendben van, feltöltő, kikapcsoló, viszont picit naiv, de megbocsátható neki :) Köszönöm a feltöltést!

2021-09-06 16:25:26 - Katina Kedves történet, bár kissé szirupos a vége. Egyszerű, de jó kis kikapcsolódás pl: főzés közben.
Köszi!

2021-05-03 17:47:17 - Gabri 1 NetMozi.com :) köszönjük a feltöltést és a fordítást