A szörnycsapat

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Monster Squad
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1987
Játékidő:
82 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tom Noonan (Frankenstein's Monster), Ashley Bank (Phoebe), Adam Carl (Derek), Brent Chalem (Horace), Leonardo Cimino (Scary German Guy), Michael Faustino (Eugene), Lisa Fuller (Patrick's Sister), Andre Gower (Sean), Jon Gries (Desperate Man), Jason Hervey (E.J.), Robby Kiger (Patrick), Ryan Lambert (Rudy), Stephen Macht (Del - Sean's Dad), Duncan Regehr (Count Dracula), Stan Shaw (Detective Sapir), Carl Thibault (Wolfman), Mary Ellen Trainor (Emily), Tom Woodruff Jr. (Gillman)
Megtekintések:
1,320
Leírás:
Mintegy száz évvel a nyolcvanas évek előtt Drakula rémtetteinek Van Helsing vet véget, ezzel megakadályozva a sötét úr terveit a világ elfoglalását illetően. Ám miközben a vámpírvadász hamarosan megszűnik létezni, a sötétség hercege visszatér a „jelenben”, hogy befejezze megkezdett munkáját, és ezzel az éjszaka lényeit rászabadítsa Földünkre. Ebben segítségére van a felélesztett múmia, a farkasember, a Fekete lagúna szörnye (Gillman), valamint Frankenstein teremtménye. Céljuk Van Helsing naplójának megszerzése, valamint a végső győzelemhez szükséges ereklye begyűjtése. A probléma forrása, hogy utóbbi el lett rejtve, míg előbbi pedig pár film és szörnyrajongó kisfiú birtokában van, akik magukat Szörny csapatnak hívják, mivel felesküdtek rá, hogy ha vannak valódi szörnyetegek, azoknak borzalmas tetteitől mindenképpen megmentik világukat.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
DVD-R/HUN
green mark Szorny.csapat.1987.hun.dvdr.ntsc.custom-Angel666 4.35 GB 2023-07-10
17:11:12
Elérhető megtekintő linkek: 26

Hozzászólások

2019-05-01 11:16:00 - Rolika1992 1 Sokkal jobb az uj videomegoszto mint az openload gyorsabb is nincs felugro reklam ablak szerintem maradjon verystream.Com