Földöntúli ramazuri

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Evil Alien Conquerors
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
4.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tori Spelling (Jan), Diedrich Bader (My-ik), Andrew Bilgore (Clerk), Beth Grant (Sheila), Tyler Labine (Croker), Phil LaMarr (Vel-Dan), Joel McCrary (Mr. Breen), Michael McShane (Rabirr), Chris Parnell (Du-ug), Benjamin John Parrillo (Tan Guy), Elden Henson (Ron), NiCole Robinson (Gail), Peter Sherayko (Counselor), Martin Spanjers (Jimmy), Michael Weston (Kenny), Missy Yager (Penny), Jacob Franchek (Steve)
Megtekintések:
727
Leírás:
My-ik (Diedrich Bader) és Du-ug (Chris Parnell) gonosz földönkívüliek egy Kabijj nevű bolygóról, akiket azért küldtek, hogy leigázzák a földlakókat. Pontosan két és fél napjuk van arra, hogy teljesítsék a küldetést, különben egy gyilkos óriás érkezik helyettük. A Föld meghódítása azonban nehezebb feladat, mint hitték. A segítségükre van Kenny (Michael Weston), a 20 év körüli gyorséttermi dolgozó, aki bevezeti őket a földi élet rejtelmeibe. Vajon képes a pia, a gyorskaja, a nők és egy őrült tehén eltéríteni őket feladatuktól?

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2022-06-10 15:03:16 - FarkasAndi08 Nagyon szuper film! Egyszerűségében, együgyüségében annyira jó, hogy fetrengtem a nevetéstől. Király volt! Kösz a feltöltést.