A Fenevad napja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
El día de la bestia
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1995
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Szereplők:
Maria Grazia Cucinotta (Susana), Álex Angulo (Cura), Higinio Barbero (Satán), Jaime Blanch (Toyota 1), Ignacio Carreño (Toyota 4), Daniel Cicare (Conferenciante Argentino), Armando De Razza (Cavan), Antonio Dechent (Toyota 3), El Gran Wyoming (Nuevo Cavan), Aitor Fernández (Redactor 1), Saturnino García (Sacerdote Anciano), Gianni Ippoliti (Productor), Javier Manrique (Repartidor), David Pinilla (Toyota 2), Pololo (Abuelo Terminal), Terele Pávez (Rosario), Santiago Segura (José María), Nathalie Seseña (Mina)
Megtekintések:
1,097
Leírás:
Egy baszk pap a Biblia gondos tanulmányozása során rádöbben, hogy az Antikrisztus karácsony éjjelén épp Madridban fog megszületni. Egy havymetal rajongó és egy televíziós show man segítségével sikerül kiderítenie a pontos helyet is. De hogyan vehetné fel a harcot? ---------- A Rosemary gyermeke modern, gunyoros átiratának is felfogható kultuszfilm, minden idők egyik legsikeresebb spanyol filmje.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark A.fenevad.napja.1995.BDRip.x264.Hun-eStone 1.17 GB 2021-04-25
14:20:47
Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2021-04-30 11:18:04 - red95 1 Egy baszk pap a Biblia gondos tanulmányozása során rádöbben, hogy az Antikrisztus karácsony éjjelén épp Madridban fog megszületni. Egy havymetal rajongó és egy televíziós show man segítségével sikerül kiderítenie a pontos helyet is. De hogyan vehetné fel a harcot? A Rosemary gyermeke modern, gunyoros átiratának is felfogható kultuszfilm, minden idők egyik legsikeresebb spanyol filmje.