7500

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Tobias Ellis:
Alexander Franz:
Gökce:
Rendező:
Bremen Radar:
Michael Lutzmann:
Nathalie:
Businessman:
Daniel:
Vedat:
Ramp Agent Mario:
Female Student:
Kalkan:
Hopper:
Szereplők:
Joseph Gordon-Levitt (Tobias Ellis), Aylin Tezel (Gökce), Mario Klischies (Bremen Radar (voice)), Carlo Kitzlinger (Michael Lutzmann), Murathan Muslu (Kenan), Aurélie Thépaut (Nathalie), Christoph Wielinger (Businessman), Paul Wollin (Daniel), Omid Memar (Vedat), Max Schimmelpfennig (Student), Denis Schmidt (Ramp Agent Mario), Anna Suk (Female Student), Passar Hariky (Kalkan), Cornel Nussbaum (Peter (as Cornel Nußbaum)), Hicham Sebiai (Hopper)
Megtekintések:
2,869 (1,218)
Leírás:
Amikor terroristák megpróbálják átvenni az irányítást egy Berlin-Párizs járat felett, egy halk szavú amerikai másodpilóta kezd küzdeni az utasok és a személyzet életének megmentéséért, miközben meglepő kapcsolatot alakít ki az egyik gépeltérítővel...

Elérhető megtekintő linkek: 63

Hozzászólások

2021-05-08 19:52:18 - mrv Letöltve néztem meg... úgy pedig nem volt hozzá felirat, márpedig a film felében németül magyaráznak, így nem kicsit zavaró volt.
Igazából ez egy tipikus 1 helyszínes film. Mint annó egy csomagtartós is volt, ahonnan 1,5 órán át próbált szabadulni a szereplő. Tehát látványvilágban nem egy hú de nagy film.

Sem akciónak, sem thrillernek nem mondanám.

Ahogy mindig, most is vannak benne bakik:
pl. a vadászgépek azért vannak ott, hogy lelőjék, ha szükség van rá... ehhez képest zuhanórepülésbe kezd, a földközelség jelző már szól, tehát ott már rég le kellett volna lőniük, hogy ne csapódhasson házakba, de még csak rádión sem keresik meg, hogy mi történt.

Ami még így felirat nélkül feltűnt, hogy mint egy háttér-rádiózáskor, tévézéskor a német rendőrség folyamatosan pofázott leszállás után, de hosszú percekig mondta a magáét, mintha egy regényt olvasna fel. Ez így biztos, hogy valós?
Továbbá ha már az utasok elmenekültek, a gépen nincs visszapillantó, a fülkéből nem látnak hátrafelé, simán felszállhattak volna és elgázosítják a fülkét, akkor nem kellett volna lelőni az eltérítőt. Amíg pofáztak, simán belefért volna.
Szóval sem a protokollnak (vadászrepülők) sem az emberélet megóvásának nem felelt meg a reakciója a hatóságoknak.
Az meg szintén baki, hogy felszállás után még alig mentek a cél felé (hiszen még nem kapták meg a vizüket sem), tehát kb. 5 perce repülhettek, mégis a leszálláshoz több, mint fél óra kellett. Ekkora ellenszél nem volt, csak esett.

Ezek alapján amatőr kidolgozás, kis költségvetésű film szakértők nélkül.

2021-05-01 23:13:40 - andie0622 Nagyon tetszett, köszönöm!

2021-04-25 13:04:30 - Zsike77 3 Szerintem unalmas. Lerágott csont...

2021-04-25 07:59:42 - ptr555 1 Sztem meg rossz film..:(

2021-04-25 03:40:04 - Lajos32 1 2 Jó film.