Zuhanás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Falling
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Dr. Klausner:
Willis:
Sarah:
Rendező:
John Peterson:
Eric:
Young Willis:
John (9 - 11 Yrs):
John (4 Yrs):
Sarah (11 Yrs):
Gwen:
John (16 Yrs):
Sarah (4 - 6 Yrs):
Mönica:
Szereplők:
Lance Henriksen (Willis), Laura Linney (Sarah), Viggo Mortensen (John Peterson), Terry Chen (Eric), Sverrir Gudnason (Young Willis), Etienne Kellici (John (9 - 11 Yrs)), Grady McKenzie (John (4 Yrs)), Bracken Burns (Jill), Ava Kozelj (Sarah (11 Yrs)), Liam Crescitelli (John (Baby) (as Liam Cresctielli)), Luca Crescitelli (John (Baby) (as Luca Cresctielli)), Hannah Gross (Gwen), William Healy (John (16 Yrs)), Carina Battrick (Sarah (4 - 6 Yrs)), Gabby Velis (Mönica)
Megtekintések:
788 (323)
Leírás:
John (Viggo Mortensen) párjával, Ericcel és örökbefogadott lányukkal él Kaliforniában, távol attól a hagyományőrző, falusi világtól, amelyben felnőtt. Amikor édesapja (Lance Henriksen) az öregkori demencia jeleit mutatja és egyre kevésbé tud gondoskodni magáról illetve a farmról, John úgy dönt, jobb lesz, ha hozzájuk költözik. Az önfejű és kiállhatatlan természetű apa nem tudja elfogadni fia másságát és azt, hogy segítségre szorul, ami számos konfliktus forrása lesz a család életében. De ahogy megelevenednek a múlt emlékei, egyre közelebb kerülnek a megbocsátáshoz.

Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2021-09-03 07:10:26 - nagyonnagy tl;dr : egy morcos, demens vénember 2 órán keresztül szídja a buzikat.
első 20 percig még izgalmas volt, de utána már kínosan unalmassá vált.
nagy tanulságokat ne keress benne.

2021-07-19 15:08:42 - Katina 2 Nem tudtam ráhangolódni. Az a baj, hogy folyamatosan nyomják le a torkunkon a meleg-kérdést, már egy filmet sem tudsz úgy menézni, hogy ne lenne benne egy meleg vagy egy leszbi. Nekem eddig semmi bajom nem volt ezzel, de mostmár annyira rámerőltetik, hogy kezd csömöröm lenni. A hetero kapcsolatok már cikik?
Köszi a feltöltést.

2021-07-11 19:14:29 - domojozsi Elgondolkodtató film. Nagyon le kell ülni hozzá!
Köszi!