Varga Katalin balladája

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
82 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tibor Pálffy (Antal Borlan (as Tibor Pálfy)), Roberto Giacomello (Gergely), Attila Kozma (Accomplice), László Mátray (Zsigmond Varga), Sebastian Marina (Gergely's Brother-in-Law), Zsolt Páll (Poultry Man), Hilda Péter (Katalin Varga), Fatma Mohamed (Wife), Andrea Gavriliu (LA Girl), Szilvia Majláth (Singing Girl), Enikö Szabó (Zsuzsa), Melinda Kántor (Etelka Borlan), Raluca Sava (Sunflower), Florin Vidamski (Husband), Norbert Tankó (Orbán Varga)
Megtekintések:
178 (73)
Leírás:
Egy székely asszony rója az utakat tíz éves kisfiával keresztül Erdélyen. Varga Katalint férje elkergette otthonukból, miután tudomására jutott, nem ő a kis Orbán valódi apja. A szilárd férfit nem érdekelték a körülmények, vagy az asszony magyarázata. Pedig Katalin nem volt hűtlen hozzá – egy éjjel hazafelé megerőszakolták. A nő ezzel a traumával él azóta is, ám ez eddig senki nem tépte fel a régi sebeket. Most azonban, elkeseredésében útnak indul, hogy megtalálja egykori támadóit, és bosszút álljon rajtuk. Orbánnak azt hazudja, a beteg nagymamát mennek meglátogatni. Szekéren utaznak, istállóban alszanak, ahol gyanússá válnak a helyiek szemében, onnan gyorsan továbbállnak. Végül az anya és a gyerek rátalálnak a bűnösre, akinek úgy tűnik, már megbocsátott az isten. Felesége van, dolgos, becsületes emberként éli életét. De a bűnhődés elől nincs menekvés. Még akkor sem, ha a bosszú csak újabb bosszút szül.

Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2021-04-09 21:29:44 - Katina 1 Valaki nézze meg és szóljon, ha jó! Én már annyit csalódtam a magyar filmekben, hogy nem bírnék egy újabb [email protected]
Köszi!