Boszorkánygyülekezet

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Akelarre
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rostegui:
Consejero:
Sra. Lara:
Katalin:
Maider:
Oneka:
María:
Cirujano:
Criada Sra. Lara 1:
Criada Sra. Lara 2:
Etcheverry:
Abuela:
Guardia:
Rendező:
Padre Cristóbal:
Szereplők:
Alex Brendemühl (Rostegui), Daniel Fanego (Consejero), Elena Uriz (Sra. Lara), Garazi Urkola (Katalin), Irati Saez de Urabain (Olaia), Jone Laspiur (Maider), Lorea Ibarra (Oneka), Yune Nogueiras (María), Daniel Chamorro (Cirujano), Amalia Robin (Criada Sra. Lara 1), Jeanne Insausti (Abuela), Iñigo de la Iglesia (Sargento), Ulises Di Roma (Guardia), Asier Oruesagasti (Padre Cristóbal), Amaia Aberasturi (Ana)
Megtekintések:
698 (320)
Leírás:
A történet 1609-ben, Baszkföldön játszódik. A férfiak távol vannak, a tengeren. Amaia 20 éves és most vesz részt először az éjszakai táncokban a többi falusi lánnyal együtt. Hajnalban mindegyikőjüket letartóztatják boszorkányság vádjával.

Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2022-01-02 17:39:26 - dinaodi Traumatikus, mély nyomot hagyó film. Az emberi brutalitás, kegyetlenség, férfiak uralta világ az egyház bűnbak keresése nők kiszolgáltatottsága, ez nem könnyed szórakozás. Köszönöm

2022-01-01 22:21:11 - Katina 1 Köszönöm a feltöltést, és külön köszönet és hála a feliratért!
Ez a film elképesztő, számomra máris a kult-filmek közé emelkedett. Minden benne van a korról, az emberi természetről... és a világ, amit teremt, beszippantja az embert. Nem maradhatsz kívülálló.