Életrekelő rémálom

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
3.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Randy Ackerman (Young Henry Primo), Fred Askew (Dale), Andy Beckstrom (Tom the Chauffeur), Rob Boyd (Bill Campbell), Stan Grunewald (Jimmy Clyde), Jennifer Hatcher (CC), Jeff E Howard (Kenny Smith), Amber Knight (Darlene), Mark Mason (Older Henry Primo), Delores Merritt (Sgt. Farr), Lori Parker (Charlene), Stan Randolph (Hatch), Tiffany Robinson (Undersheriff Julie), Annette Rosenheck (Dr. Green), Laura Sellers (Becky Campbell), Jessica Sterling (Cheryl), Tom Wescott (Jim Kizay), Jimmie Woodbury (Nurse Patchett)
Megtekintések:
582
Leírás:
Henry Primo, kétségbeesett elfogadottsága és népszerűsége, hív mindenkit, hogy a 16. születésnapját. Sajnos, amely magában foglalja a csavart Jim Kizay, a helyi rossz mag, aki kicsúszik Henry narkotikumok. Másnap reggel, Henry felébred a másnaposság felfedezni hét osztálytársa meghalt, és ő az első számú gyanúsított. A helyi hatóságok úgy vélik, hogy egy nyitott és becsukta az esetben, zár magától állapotban elmegyógyintézetben. Tizenöt évvel később Henry szülei meggyőzni a bíróság, hogy kiadja Henry, és visszatér, hogy egy speciálisan kialakított cella a saját otthonában. Csak azt akarják, hogy a fia vissza ... fia elvesztették tizenöt évvel korábban. De Henry megváltozott. Nem hajlandó beszélni, és csak akkor kommunikál írásban. Úgy tűnik, ártalmatlan, de ő? Az ő idejében egyedül, Henry kifejlesztett elképesztő erejét. Ő egy esettanulmány ESP és a mentális telepátia. Úgy emlékszik mindenre, amit megérint, hall, és meglátja. És a legtöbb meglepő, hogy tudja, amit mindenki gondol, de senki sem tudja, mi jár a fejében ..

Elérhető megtekintő linkek: 21

Hozzászólások

2021-11-08 08:58:18 - theorg2 A film sablonos.

2021-11-08 08:46:43 - theorg2 Leíráshoz: Aki nem tud angolul, az ne próbáljon fordítani, még google fordítóval sem, mert az nem jó fordító, tanuljátok már meg!