Pénteki gyermek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Friday's Child
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Brett Butler (Ms. LaField), Jeffrey Wright (Detective Portnoy), Matthew Albrecht (Jamie), Imogen Poots (Joan), Caleb Landry Jones (Swim), Tye Sheridan (Richie), Sarah Joy Byington (Jenny), Thomas Burke (NYE Party Guest), Sharmita Bhattacharya (Latya), Carlton Caudle (NYE Party Guest), Brittany Braun (College Student), Jonathan Michael Butkovsky (Orange trustee with blue harmonica), Jared Ryan Amburn (College Student), Heidi Carabine (NYE Party Guest), Dayana Bucarello (Foster child), Casey Aubin (Foster child), Christopher Bryant (Liquor store customer), Kyla Chatterjee (Tortilla Tosser)
Megtekintések:
889
Leírás:
Amikor a 18 éves Richie Wincottot (Tye Sheridan) nevelőszülei kiteszik a házból a texasi Wacóban, hamar arra kényszerül, hogy szembenézzen a felnőtt élet veszélyeivel és kísértéseivel. A zöldfülű fiú egy elbaltázott rablás fő gyanúsítottjává válik, és közben a lehető legfurcsább helyről éri el a szerelem, egy valószínűtlen barátság képében. Ez a film egy mélységesen emberi, szépen megrajzolt történetet tár elénk a szerelemről, a veszteségről, a rossz cselekedetekről és a megváltásról, egyúttal szenvedélyes portrét is fest a fiatalság gyötrelmeiről és a felnőtté válásról.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/HUN
green mark Age.Out.2018.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.HUN.ENG-SFY 5.25 GB 2024-01-12
21:36:34
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2021-03-10 12:21:00 - Katina Nekem nem tetszett. A "zene" különösen irritáló, a film vontatott és fura (nem a jó értelemben).
Köszi!