A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
129 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Captain Jack Sparrow:
Captain Salazar:
Captain Hector Barbossa:
Uncle Jack:
Mullroy:
Will Turner:
Marty:
Elizabeth Swann:
Gibbs:
Készítők:
Írók:
Scarfield:
Murtogg:
Carina Smyth:
Bollard:
Henry Turner:
Cremble:
Szereplők:
Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Javier Bardem (Captain Salazar), Geoffrey Rush (Captain Hector Barbossa), Angus Barnett (Mullroy), Orlando Bloom (Will Turner), Golshifteh Farahani (Shansa), Stephen Graham (Scrum), Martin Klebba (Marty), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Kevin McNally (Gibbs (as Kevin R. McNally)), Kevin McNally (Gibbs), David Wenham (Scarfield), Giles New (Murtogg), Kaya Scodelario (Carina Smyth), Brenton Thwaites (Henry Turner), Adam Brown (Cremble)
Megtekintések:
5,096 (3,027)
Leírás:
Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban. Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal - és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől...

Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2021-05-02 20:05:22 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Az egyik legjobb rész az 5 film közül szerintem, az első mellett, még ha Orlando Bloom és Keira Knightley alig szerepel is benne.Grandiózus, látványos, pörgős, vicces.