Kés és golyó

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
5.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dexter Fletcher (Joe), Jamie Foreman (Terry), Raji James (Mike), Gary Stretch (Rob), Gemma Atkinson (Karen), Gordon Alexander (Paul), Kellie Shirley (Gemma), Guy Burnet (Ricky), Zoë Tapper (Jessica), Duncan Watkinson (Adam (as Duncan Clyde)), Freddie Connor (Danny), George Nicolas (Lex), Paul Sculfor (Mark), Sheraiah Larcher (Sean), Brenden Lovett (Jason)
Megtekintések:
210 (100)
Leírás:
Danny az egyik legnépszerűbb kelet-londoni underground klubban, a Baseline-ban dolgozik kidobóként. Barátnőjével, Jessicával arról álmodoznak, hogy egy nap saját klubot nyitnak, de az élet más sorsot szán nekik: mikor Danny megakadályozza, hogy egy bérgyilkos végezzen Terry-vel, a Baseline tulajdonosával, a tulaj - aki egyben egy helyi bűnbanda főnöke - hálából kinevezi klubmenedzserré. Ám a posztnak ára van: becsületét félretéve Danny-nek szemet kell hunynia minden illegális tevékenység felett, ami a klub falai között történik, és egy nap olyan döntés elé kényszerül, amely nem csupán álmait veszélyezteti, de az életét is.

Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2021-01-12 20:16:32 - Darkness 6. perc után "helyrerázódik" a hang

2021-01-12 20:13:08 - Darkness az összes link alatt csúszik a hang, ez nem az oldalak hibája, így azokat nem jelölőm be mindet, sajna a feltöltött film alapból el van csúszva :(