Boszorkányok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Witches
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Rendező:
Older Hero Mouse:
Mr Stringer:
Grand High Witch:
Reginald:
Mr Jenkins:
Zelda:
Grandma:
Basketball Kid:
Grandma's Mother:
Alice Blue:
Concierge:
Mrs Jenkins:
Alice's Mum:
Bellman:
Young Grandma:
Hero Boy:
Szereplők:
Chris Rock (Older Hero Mouse (voice)), Brian Bovell (Reginald), Charles Edwards (Mr Jenkins), Josette Simon (Zelda), Octavia Spencer (Grandma), Joseph Zinyemba (Basketball Kid), Lunga Skosana (Grandma's Mother), Ashanti Prince-Asafo (Alice Blue), Sobowale Antonio Bamgbose (Alice's Dad), Arnaud Adrian (Concierge), Jonathan Livingstone (Raymond), Vivienne Acheampong (Alice's Mum), Ken Nwosu (Bellman), Miranda Sarfo Peprah (Young Grandma), Jahzir Bruno (Hero Boy)
Megtekintések:
13,500 (7,475)
Leírás:
Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére! Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához (Octavia Spencer) költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok. Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány (Anne Hathaway) összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát. A mozgalmas és ötletes történetet igazi angol humor szövi át. A legszellemesebb angol furamese író, a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás, vagy A fantasztikus Róka úr eredetijének kiagyalója írta a Boszorkányok alapját is, amelyből az Oscar-díjas Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Forrest Gump rendezője készített sztárparádés filmet. A főszerepben a boszorkányos szépségű Anne Hathaway!

Elérhető megtekintő linkek: 28

Hozzászólások

2021-07-22 18:22:10 - katicsorba Borzalom! Csatlakozva az előttem szólóhoz, ugyanaz a véleményem: Nem értem kinek csinálták ezt a filmet, ez most miért kellett, de komolyan? Tényleg félelmetes a kicsiknek, felnőtteknek meg minek?

2021-02-18 20:13:57 - akokeny 2 Nem tetszett.
Kicsiknek félelmetes, nagyoknak meg minek.

2021-01-24 08:28:58 - qamu74 1 Ez egy remake,de jo!!

2020-12-17 15:10:47 - kevin20 1 Tetszett!