Viharlovagok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Finest Hours
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Ray Sybert:
Richard Livesey:
Daniel Cluff:
George 'Tiny' Myers:
Rendező:
Miriam Webber:
Donald Bangs:
Carl Nickerson:
Frank Fauteux:
Wallace Quirey:
Készítők:
Andy Fitzgerald:
Bernie Webber:
D.A. Brown:
Tchuda Southerland:
Ervin Maske:
Eldon Hanan:
Bea Hansen:
Mel Gouthro:
Domingo Garcia:
Szereplők:
Casey Affleck (Ray Sybert), Ben Foster (Richard Livesey), Eric Bana (Daniel Cluff), Abraham Benrubi (George 'Tiny' Myers), Holliday Grainger (Miriam Webber), Graham McTavish (Frank Fauteux), John Ortiz (Wallace Quirey), Kyle Gallner (Andy Fitzgerald), Chris Pine (Bernie Webber), Michael Raymond-James (D.A. Brown), Josh Stewart (Tchuda Southerland), John Magaro (Ervin Maske), Keiynan Lonsdale (Eldon Hanan), Rachel Brosnahan (Bea Hansen), Beau Knapp (Mel Gouthro)
Megtekintések:
2,649 (1,675)
Leírás:
1952. február 18-án óriási vihar csapott le New England-re, amely végigpusztította az Egyesült Államok keleti partvidékét, nem beszélve a partok közelében tartózkodó hajókról. Így járt a Boston felé tartó SS Pendleton tartályhajó is, amelyet a vihar egyszerűen kettészakított. A hajó gyorsan süllyedő tatjában több mint 30 tengerész esett csapdába. A fedélzeten tartózkodó rangidős tiszt Ray Sybert (Casey Affleck) rövidesen rájön, hogy neki kell a kezébe venni az irányítást és rávenni a rémült embereket, hogy vitatkozás helyett kezdjenek közösen dolgozni, ha túl akarják élni a keleti part egyik legdurvább viharát. Eközben a katasztrófa híre eljut a parti őrség massachusetts-i támaszpontjára is, ahol Daniel Cluff (Eric Bana) mentőtiszt vakmerő mentőakciót indít a hajóroncsban rekedt emberek felkutatására. Az előttük álló akadályok ellenére négy fő indul a Pendleton legénységének segítségére. Bernie Webbernek, a parti őrség kapitányának (Chris Pine) mindössze egy fából készült csónak, egy kis teljesítményű motor áll rendelkezésére a mentéshez, ráadásul a kemény hidegben, a közel 30 méteres hullámok és a hurrikán erejű szél közepette még a navigációhoz sem kap sok segítséget.

Elérhető megtekintő linkek: 53

Hozzászólások

2018-05-12 10:45:57 - petiii9 1 Jó film! :D

2018-05-01 21:50:09 - Katina 1 Olyan, mint a többi igaz történetes film. Aki szereti őket (mint én) az nem fog csalódni. Hála istennek jól megcsinálták. :)