Az én tavam

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
My lake
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Birçe Hasko (Grandfather), Luiza Xhuvani (Pasko' s mother), Ariton Pollozhani (Kristo), Ilda Pepi (The nurse), Goran Kristo (Goran), Shkelqim Jaupi (Father of goran), Ylli Trajçe (Man in bar), Sonja Oshavkova (Barmaid), Kastriot Shehi (Police chief), Elia Zaharia (Miranda), Vedran Zivolic (Pasko), Miriana Deti (Grandmother), Tristan Halilaj (Ismail), Elidon Alikaj (The guy in night club), Genti Haizizi (Njaziu), Franceska Hysi (The girl in night club), Juli Emiri (Ditka), Marsias Lila (Greek fisherman)
Megtekintések:
1,065
Leírás:
Kristo okos és intelligens tini. Amikor az órán a tanár felírja a táblára az esszé témáját – Az én tavam – elmélkedni kezd a szavak jelentésén. Kristo kinéz az ablakon, és felidézi a múlt hónap eseményeit. A fiú egy faluban lakik a Preszpa-tó szélén, amelyen három balkáni ország, Albánia, Macedónia és Görögország osztozkodik. Hogy támogassa a családját, Kristo marihuánát csempészik. A vízről való tudását felhasználva droggal töltött csomagokat szállít a csónakjával Albániából Macedóniába.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2020-11-05 16:42:34 - Katina 1 Ez egy nagyon fura film volt. De nem mondanám rossznak. (Bár olyan jónak sem.) Olyan, amilyen.
Köszi!