Jingle Bell Bride

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Mr. Gregory:
Rendező:
Mary:
Barbara Novak:
Amanda:
Kaylee:
Steve:
Landon:
Jessica Perez:
Renee's Father:
Matt:
Kara:
Író:
Mayor Margaret:
Renee's Mother:
Rebecca:
Szereplők:
Carlos Joe Costa (Mr. Gregory (as Joe Costa)), BJ Harrison (Mary), Kehli O'Byrne (Barbara Novak), Lucia Walters (Amanda), Pietra Castro (Kaylee), Chris Wood (Steve), Keenan Mentzos (Landon), Julie Gonzalo (), Julie Gonzalo (Jessica Perez), Stanley Jung (Renee's Father), Matty Finochio (Jack), Ronnie Rowe (), Ronnie Rowe (Matt (as Ronnie Rowe Jr.)), Ronnie Rowe (Matt), Alison Araya (Kara), Joe Costa (Mr. Gregory), Kirsten Slenning (Isa), Lindsay Gibson (Mayor Margaret), Donna Benedicto (), Donna Benedicto (Renee), Emma Barratt (Rebecca)
Megtekintések:
357 (160)
Leírás:
A wedding planner ends up in a remote Alaskan town and falls in love with its Christmas pageantry, as well as the local man helping her find a rare flower.

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2022-11-19 08:18:13 - Signal in Hungarian:
Jingle Bell Bride - Egyedülálló karácsonyi virág (2020)

Jessica egy nagy New York-i iroda esküvőszervezője, és a híres énekes, Renee esküvőjét szervezi. A sztár egy különleges virágot szeretne a csokrába, amit a karácsonyi időszakban egyedül Alaszkában kapni. Így Jessica odautazik, hogy megszerezze a virágot. A kisvárosban sofőrje Matt, aki New Yorkban volt egyetemi tanár, de válása után hazaköltözött, hogy összeszedje magát. Jessica sajnos lekési a gépet visszafelé, majd elromlik a repülő, az alkatrészre várni kell, így a lány napokra a városban ragad. Jessica karrierje veszélyben van, de közben összemelegednek Mattel. A fiú szerez a lánynak egy repülőt, hogy hazaérhessen Renee esküvőjére a virágokkal, de a férfi nem tud a lány nélkül lenni, így visszamegy New Yorkba a lány miatt