Jesse James elveszett kincse

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Lost Treasure of Jesse James
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
3.6
Kategória:
Red Cloak Commander:
Commodore Grey:
Mayhem:
Nell Ford:
Pistol Miner:
Driving Examiner:
Deputy:
Mister Ford:
Cave Gunman:
Rendező:
Young Haus:
Clay Berringer:
Robert Ford:
Jesse James:
Mrs. Smart:
Charles Ford:
Agent Blueberry:
Rebecca Ford:
Arresting Deputy:
Blackwater Sister:
Lisa James:
Grandpa Eddie:
Ben Ford:
Bear:
Hope:
Montgomery:
Pippin:
Cricket:
Handsome:
Smithy's Son:
Doniphan James:
Szereplők:
Scott Innes (Red Cloak Commander (voice)), Kevin Briscoe (Commodore Grey), Navarre (Mayhem), Qailen Chambers (Jackson Ford), Shunda Gardner (Nell Ford), Ryan R. Brown (Pistol Miner), Svetlana Dashevskaya (Townswoman), Mike Ketcher (Mister Ford), Lukas Boster (Young Haus), Skully Shemwell (Clay Berringer), Ford Fanter (Robert Ford), Daniel Wise (Jesse James), Jessica Ambuehl (Mrs. Smart), Steve Montana (Charles Ford), Gina Cheatham (Rebecca Ford), Corey Thouviner (Billy), Tabitha Ott (Blackwater Sister), Samantha Ott (Blackwater Sister), Tera Eckerle (Lisa James), Tommy Kramer (Grandpa Eddie), Adam L. Flowers (Ben Ford), Roy Ward (Bear), MWW Michael Wilkerson (Hank), Malana Mayhew (Auntie Ford), Christine Elaine (Townswoman), Megan Sims (Hope), Sage Buchanan (Montgomery), Jaidyn Franz (Pippin), Noah Billington (Cricket), Donnell Bobo (Handsome), Talon Worden (Smithy's Son), Riley Sullivan (Doniphan James)
Megtekintések:
2,721 (1,530)
Leírás:
Egy baráti társaság egy százéves rejtélyhez és egy legendás kincshez kapcsolódó titokzatos kulcsra akad Az izgatott gyerekek engednek a kísértésnek, és elhatározzák, hogy megoldják a rejtvényt. De néhány vadász is a kincs nyomába ered felfegyverkezve és készen állva bármire. Az összeütközés elkerülhetetlen, az érzelmek garantáltak, és a kaland kimenetele mindenkit meg fog lepni.

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2021-09-09 21:24:18 - bazsibb Az 1985-ös Kincsvadászok című filmre emlékeztet.

2021-03-14 20:36:38 - mrv Felnőtt szemmel egy túlságosan gyerekes, ezáltal mármár gagyi filmről van szó. Ami zavaró, az a kapkodás az időben ide-oda. A történet maga nem lenne rossz, ha nem dedó szintre vitték volna le. Tehát mondjuk 16-18 évesek kicsit felnőttebb viselkedéssel mentek volna a kincsek után, akkor már felnőtteknek is ajánlható lenne, de így max 12-ig bezárólag javasolt.
Sok benne a csontváz és a lövöldözés, így viszont mesének sem biztos, hogy jó kategória, de hát Tom és Jerry is egymást robbantgatta, így csak nézőpont kérdése. Engem nem győzött meg, még "limonádénak" is kevés volt számomra.

2020-11-03 22:03:40 - l0m3x 3 Ha valaki belefut pl. az IMDB miatt. Nagyon, de nagyon javaslom, hogy nézesse meg egy gyerek ismerősével és kérje meg hogy értékelje/mesélje el. Még fiataloknál se lenne 9.6. Gyerek kaland kicsiknek.
Szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek 12 éves kor felett nem ajánlom :)
Feltöltésért pacsi.