Conjuring the Devil aka. Demon Nun

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
114 perc
imdb_icon értékelés:
2.1
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Maria de Jesus Castellon (Lydia), Gene DiNapoli (Detective Swanson), Ken Driesslein (Monsignor Brock), Nick DeMatteo (Father Dalton), Ryan Natalino (Tara), Colleen Ann White (Sister Bonaventure), Darren Barcomb (Curt the EMT), Rob Becerra (Officer Burns), Rebekah Madebach (Kate), Johnny Stevenson (Detective), Allegra Ashton (Diane), Matthew Edell (James), Gaurab Bhattacharjee (Dean), April Love (Sarah), Allison Caitlynn (Callie), Michael A McGrath (Churchgoer), Julian Kingston (Churchgoer), Christina Gayton (Churchgoer)
Megtekintések:
757 (381)
Leírás:
A hite és a személyes élete közötti konfliktusokkal küzdő nőnek meg kell védenie magát egy démoni apáca szellemével szemben.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2020-10-03 23:20:03 - Venturaaaa Jézusom..... Ez most rajongói verzió ? Ez lehetetlen, hogy ezt valaki filmnek merje nevezni :D Mert a kedves hölgy, aki a démon volt a filmben, kb magát sminkelte ki ördögnek szerintem. fehér púder vörös rúzs :D A színészek meg akkor kezdenek neki beszélni, mint egy diák, amikor bekapcsolják a felvételt :D SZerencse, hogy beletekertem így 5 perc alatt rájöttem a bajra :D AMúgy az előzetes pedig az eredeti Conjuring filmből van összevágva. Ez viszont dúrva.Még ilyet.....

2020-09-26 23:18:53 - iphone11 2 Hamarosan magyar felirattal.