Ígérem, hogy visszatérek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Proxima
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Mike Shannon:
Sarah's Doctor:
Star City Member:
Exoskeleton Coach:
Russian Child:
Wendy Hauer:
Sarah Loreau:
Rendező:
Russian Journalist:
Thomas Akerman:
Naomi Shannon:
Stella Akerman Loreau:
Anton Ocheivsky:
Szereplők:
Matt Dillon (Mike Shannon), Grégoire Colin (Sarah's Doctor), Vitaly Jay (Star City Member), Lionel Ferra (Exoskeleton Coach), Manuela Aguzzi (Exoskeleton Coach), Igor Filippov (Dima), Sandra Hüller (Wendy Hauer), Eva Green (Sarah Loreau), Anna Sherbinina (Russian Journalist), Lars Eidinger (Thomas Akerman), Nancy Tate (Naomi Shannon), Svetlana Nekhoroshikh (Vera), Zélie Boulant (Stella Akerman Loreau), Trond-Erik Vassal (Jurgen), Aleksey Fateev (Anton Ocheivsky)
Megtekintések:
5,363 (3,302)
Leírás:
Sarah az egyetlen női tagja az európai űrprogramnak, ami rengeteg idejét veszi el. Egyedül neveli nyolcéves lányát és bűntudata van, hogy nem tölt több időt a gyerekével. Az anya-lánya kapcsolat újabb válságba jut, amikor Sarah-t beválasztják egy egyéves űrutazásba, a Proxima küldetésbe. Sarah látszólag megoldhatatlan válaszút előtt áll: imádott gyerekét egy évre hátrahagyja, és élete álmát megvalósítva a karrierjét válassza, vagy lemondjon mindenről és maradjon a kislányával?

Elérhető megtekintő linkek: 39

Hozzászólások

2020-09-29 15:33:18 - Mokuspofi 3 2 SZÖRNYEN GYENGE

2020-09-24 20:59:33 - Katina 3 3 Nagyon untam.
Köszi a munkátokat!

2020-09-24 15:32:30 - suntcu 5 1 Egyetértek az előttem szólóval. Ez a film harmat gyenge. A főszereplő nő egy sértődékeny, szabályokat nem ismerő érzelgős liba, akiből a valóságban soha nem lehetne űrhajós ilyen mentalitással. A lánya meg egy értetlen, akaratos, buta kis tyúk, amilyen gyerekekből viszont manapság már valóban egyre több van.
Zavart, mikor olyan jelenetek voltak, ahol valami csendes tevékenységet mutat a film és közben bevágtak valami emlékekből oda nem illő hangot. Mint pl. amikor gyakorlaton vannak az erdőben, ejtőernyővel sétál a fák között, miközben a lányával való beszélgetés hallatszik. Azután a végkifejlet csak a film lezárása, nem a történeté. Utálom az ilyent, hiszen ilyenkor nincs lezárás a nézőben, utána gondolhat bármit.
Nagyobb baj viszont, hogy a film - bár az igazi Csillagvárosban vehették fel, ez látszik -, mégis, hemzseg a tévedésektől. Először is, a karantént nem olyan egyszerű elhagyni, ahogyan az a filmben szerepelt, ugyanis a ki és bejáratát őrszemélyzet védi. Másodszor, akinek mégis valahogyan sikerül (ami a történelemben még nem fordult elő), azt azonnal kizárják az űrutazásból, hiába mosdik le tetőtől-talpig Betadinnal. Harmadszor, a rakétát sem olyan egyszerű megközelíteni, ahogyan az a filmben szerepelt, hiszen fegyveresek védik. Negyedszer, egy eligazításon valóban semmi keresnivalója egy gyereknek. Ha pedig egy anya ennyire nem tud elszakadni a lányától, annak meg semmi keresnivalója egy űrutazási programban.
Egy tízes skálán, olyan gyenge hármas a film. Ha valaki csak azért nézi meg, hogy lássa hogyan néz ki a valóságban Csillagváros és környéke, az tegye. Ha viszont egy jó sztori miatt nézné meg valaki, annak semmiképpen sem ajánlom, mert a történet egyfelől semmitmondó, másfelől unalmas, Eva Green pedig nem erre a szerepre született. Amennyire jó volt Artemisia szerepére a 300-ban, nagyjából annyira rossz volt erre a szerepre őt választani.

2020-09-24 12:44:07 - pretorians 5 gyenge a film

2020-09-12 15:26:37 - 11 Hamarosan magyar szinkronnal...!!!

2020-09-12 02:12:11 - Seven9 Várható szinkron ehhez a filmhez?