Árukapcsolat

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
(NE) Idealnyy muzhchina
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
3.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Alika Smekhova (Mama Svety), Vladimir Andriyanov (Robot 2), Valeriya Starchenkova (Gornichnaya), Yuliana Bogomolova (Svetskaya lvitsa), Maksim Lagashkin (Vadim), Irina Grineva (Pokupatelnitsa), Maksim Maltsev (Robot-povar), Yuliya Aleksandrova (Sveta), Roman Kurtsyn (Borya), Vsevolod Makarov (Robot), Yana Koshkina (Katya), Natalie Gubina (Devushka-robot), Artyom Suchkov (Vitya), Dustin Chaviano (Bob), Egor Bulatkin (Egor), Daniel Barnes (Scott)
Megtekintések:
2,399
Leírás:
Szvetlana egy önbizalom-hiányos, határozatlan fiatal nő, aki inkább ragaszkodik egy rossz párkapcsolathoz, minthogy egyedül éljen. Új munkája során robotokat kell életre keltenie és eladnia. Egyik nap megismeri Igor-t, a jóképű, hibás robotot és megveszi. Igor-ral szerelmesek lesznek egymásba, azonban kérdésessé válik, hogy képes-e ember és robot együtt élni...

Elérhető megtekintő linkek: 44

Hozzászólások

2021-02-21 13:50:49 - mrv Tipikus valentinnapra szánt film. Bár a csaj szinte végig tök aranyos, de a végén (miután eltelt 6 hónap) az utolsó percekben lett egy ribanc, mert ott van neki az, aki szereti és mindent megtesz neki, amit a robot is megtett, de ő mégis a robotot választja, mert az nagyobb "kaland". Igaz ez a bejezésből csak következtethető, de akkor is ez számomra egy csalódás a nőben. Elvégre ő döntött úgy, hogy kikapcsolja és új életet kezd.

Maga a film, a történet nem volt rossz, bár az erőltetett orosz dalokból lehetett volna kevesebb... szóval csak a befejezés volt nekem negatívum, de az "igaz szerelmesek", akik még nem a földön járnak, pont ezt a befejezést várták, a realistáknak ez pedig a fent leírt csalódással egyenlő.