A Csend Hangja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Sound of Silence
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Bruce Altman (Harold Carlyle), Tina Benko (Dr. Elizabeth Brookings), Alison Fraser (Denise Feinway), Rashida Jones (Ellen Chasen), Austin Pendleton (Robert Feinway), Peter Sarsgaard (Peter Lucian), Alex Karpovsky (Landon), Theodore Bouloukos (Satisfied Client), Tony Revolori (Samuel Diaz), Bhavesh Patel (Paul), Vin Kridakorn (Receptionist), Rachel Oyama (Francesca (Sensory Associate)), Tracee Chimo Pallero (Hillary), Perrin Drumm (Sensory Holdings), Larry Petersen (Albert), Adit Dileep (Carl), John D. Hickman (Larry (Loud Man)), Rose Lane Sanfilippo (Ellen's Assistant Kate)
Megtekintések:
713
Leírás:
Peter Lucian (Peter Sarsgaard - A fiúk nem sírnak, Bőrnyakúak, Légcsavar) a new york-i emberek lakásaiban végez speciális akusztikai optimalizálást. Munkája iránt a végletekig elkötelezett, nem kerüli el figyelmét egy nyikorgó padlólap, sem a hűtőszekrényből áradó zavaró ultrahang, hiszen tudja, hogy ügyfelei nyugodt pihenésre és alvásra vágynak egy olyan városban, amely soha nem alszik. Egyre sikeresebb lesz szakterületén, mígnem egy nap új klinse (Rashida Jones - A hivatal, Kémesítve, Városfejlesztési osztály) és annak otthona olyan kihívás elé állítják, amivel korábban soha nem találkozott.

Elérhető megtekintő linkek: 27

Hozzászólások

2022-08-13 19:03:24 - Katina Annak ellenére, hogy nem túl hosszú a film (88 perc), azt hittem sosem lesz vége. Kb a felét átléptettem, de még így is kegyetlen hosszúnak tűnt. Nem hiszem, hogy volt értelme elkészíteni ezt a filmet.
Köszi a munkátokat!