Túsz-fészek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Dynamite
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
4.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Daniel Baldwin (Jack 'Alpha'), Mel Harris (Faye Baxter), Cameron Bowen (Nick Baxter), Melinda Clarke (Beta), Greg Collins (Dave), Eddie Driscoll (Security Guard), Derek Hamilton (Omega), Fredric Lehne (Tom Baxter), Tom Wright (Stan), Michelle Jackson (Alex Baxter), Anne Thomas (Amy)
Megtekintések:
570
Leírás:
Faye Baxter (Mel Harris) látszólag teljesen átlagos életet él üzletember férje és gyermekei mellett. Egy nap azonban gyökeresen megváltozik a család élete, ám nem éppen úgy, ahogy Faye elképzelte: három gengszter foglyul ejti a családjával együtt. Ám az emberrablók nem is sejtik, hogy ezzel mekkora csapást mértek saját magukra. A megdöbbentő helyzetben ugyanis Faye nem esik pánikba, és azonnal ellentámadásba lendül.

Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2020-08-15 09:28:41 - Zsike77 Túsz-fészek a magyar címe. Faye Baxter (Mel Harris) látszólag teljesen átlagos életet él üzletember férje és gyermekei mellett. Egy nap azonban gyökeresen megváltozik a család élete, ám nem éppen úgy, ahogy Faye elképzelte: három gengszter foglyul ejti a családjával együtt. Ám az emberrablók nem is sejtik, hogy ezzel mekkora csapást mértek saját magukra. A megdöbbentő helyzetben ugyanis Faye nem esik pánikba, és azonnal ellentámadásba lendül.