Hogyan legyél jó feleség?

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
La bonne épouse
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Paulette Van der Beck:
Christiane Rougemont:
André Grunvald:
Robert Van der Beck:
Marie-Thérèse:
Gilberte Van der Beck:
Rendező:
Yvette Ziegler:
Albane Des-deux-Ponts:
Corinne Schwartz:
Annie Fuchs:
Szereplők:
Juliette Binoche (Paulette Van der Beck), Armelle (Christiane Rougemont), Edouard Baer (André Grunvald), François Berléand (Robert Van der Beck), Noémie Lvovsky (Marie-Thérèse), Yolande Moreau (Gilberte Van der Beck), Marine Berlanger (Elève du pensionnat), Marie Cornillon (Elève du pensionnat), Lauren Deguitre (Elève du pensionnat), Clémentine Delange (Elève du pensionnat), Lily Taieb (Yvette Ziegler), Anamaria Vartolomei (Albane Des-deux-Ponts), Pauline Briand (Corinne Schwartz), Marie Zabukovec (Annie Fuchs), Clémence Blondeau (Elève du pensionnat)
Megtekintések:
4,906 (3,159)
Leírás:
Paulette és férje egy iskolát vezet, ahol fiatal lányoknak tanítják meg a háztartástan minden fortéját. Ám amikor a férfi maghal, Paulettnek egyedül kell tovább vinni az intézményt, ami a jelek szerint a csőd szélére sodródott az évek során. Miközben egyre inkább érzik a változás szelét és a mind inkább magukénak tudják a feminizmus eszméjét, leteszik a fakanalat és igyekeznek üzletasszonyként helyt állni a változó világban.

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2020-11-10 19:20:21 - chrissz Oké, hogy művészfilm, de még ahhoz képest is "érdekes". És nem jó értelemben véve. Olyan, mintha kihagytak volna belőle részeket. Gondolok itt a főszereplő hirtelen pálfordulására a film utolsó etapjában. Mi miatt volt az a nagy és hirtelen változás? Szó szerint egyik percről a másikra, úgy, hogy a történet számomra annyira nem indokolta. Azért azt a részt kibonthatták volna részletesebben. Így elveszett a film egész lényege. Ez nem változás szele volt, hanem semmiből jött hurrikán. És az egyéb szereplők hogy nem kérdőjelezték ezt meg? Illetve az utolsó pár percnek tényleg semmi köze nem volt az addigiakhoz. Ez nem a Mamma mia! Abszolút csak azoknak ajánlom, akik annyira unatkoznak, hogy lassan eret vágnak magukon. Ahhoz képest még ez is jobb.

2020-09-14 13:11:16 - jaccommo semmi, csak a nagy semmi, kar az idoert

2020-08-28 22:36:00 - kevin20 Nagyon nagyon unalmas, a vege pedig bena francia flashmob.

2020-08-28 13:14:08 - Katina Volt benne pár jó jelenet, de mindent összevetve elég béna film (főleg a vége).
Köszi!