David Copperfield rendkívüli élete

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Personal History of David Copperfield
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
119 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Nikki Amuka-Bird (Mrs. Steerforth), Nigel Betts (Creditor), Darren Boyd (Murdstone), Peter Capaldi (Mr Micawber), Matthew Cottle (Mr Spenlow), Hugh Laurie (Mr Dick), Tilda Swinton (Betsey Trotwood), Faisal Dacosta (Mick Walker), Albie Atkinson (Mealy Potatoes), Glen Davies (Coalman), Ruby Bentall (Janet), Dev Patel (David Copperfield), Aneurin Barnard (Steerforth), Gwendoline Christie (Jane Murdstone), Daisy May Cooper (Peggotty), Morfydd Clark (Clara Copperfield), Fisayo Akinade (Markham), Tuwaine Barrett (Referee Boy)
Megtekintések:
3,983
Leírás:
Ki tudná jobban elmesélni David Copperfield saját, kalandokkal teli élettörténetét, mint maga a főhős? Kisfiúként gondtalan életet él, amíg özvegy édesanyja férjhez nem megy a gonosz és kegyetlen Murdstone úrhoz. Mostohaapja elküldi saját gyárába dolgozni, de anyja halála után megszökik és Londonból Doverbe gyalogolva jut el utolsó élő rokonához, a gazdag nagynénihez és annak hóbortos bérlőjéhez. Némi nehézség árán, de a néni védőszárnya alá kerül és ebben a házban nő fel az ifjú David. Élete szereplői és hóbortos történeteik formálják úriemberré és valódi íróvá David Copperfieldet.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2021-01-05 19:00:14 - rena76 4 Katinával értek egyet!!! Minden áron a kisbbséget kell szerepeltetni.... Ahogy Beethoven is néger volt.Röhely. A BLM jegyében átírjuk a történelmet. Semmi bajom a négerekkel, nem vagyok rasszita, de ezek a ferdítések kiverik a biztosítékot.

2020-12-09 19:48:03 - Katina 4 Teljesen összezavarodtam. David Copperfield mikor volt indiai?
Ez az egész kotyvalék szerintem tök gáz. Szerintem. (Vagy csak nem értettem.)
A munkátokat köszönöm!

2020-11-19 19:44:28 - Christofer nagyon nem jött át ez a film pedig vártam , a tejeskávé föszereplö nem hozta a vártat sajnos a mellékszereplök hátán ment az egész film akik zseniálisat hoztak

2020-07-31 18:19:37 - alfonzka 1 Köszönöm szépen! :-)

2020-07-31 11:11:36 - alfonzka Legyetek szívesek tegyétek ezt fel a streamz.cc-re, aparat.cam-ra vagy a vidoza.net-re!