A hűtlen

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Unfaithful
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
124 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Edward Sumner:
Connie Sumner:
Rendező:
Café bartender:
Bill Stone:
Bob Gaylord:
Train conductor:
Tracy:
Frank Wilson:
Other businessman:
Paul Martel:
Charlie Sumner:
Businessman #1:
Businessman #2:
Businessman #3:
Szereplők:
Richard Gere (Edward Sumner), Diane Lane (Connie Sumner), Marc Forget (Café bartender), Chad Lowe (Bill Stone), Erich Anderson (Bob Gaylord), Joseph Badalucco Jr. (Train conductor), Kate Burton (Tracy), Dominic Chianese (Frank Wilson), Margaret Colin (Sally), Damon Gupton (Other businessman), Olivier Martinez (Paul Martel), Erik Per Sullivan (Charlie Sumner), Myra Lucretia Taylor (Gloria), Larry Gleason (Tim), Michelle Monaghan (Lindsay)
Megtekintések:
1,457 (808)
Leírás:
Edward és Connie Sumner tipikus, középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. New York egyik előkelő negyedében élik a maguk irigylésre méltó életét nyolcéves fiuk, egy kutya és egy házvezetőnő társaságában. De az élet mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás, és ez a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, spontaneitás, bűvölet és kockázat birodalmába csábítja, és ez a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Edward véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni.

Elérhető megtekintő linkek: 46

Hozzászólások

2019-09-30 22:03:52 - Ninja 1 Nem a legnormálisabb film.A végét kétféleképpen lehet értelmezni.Köszönöm a feltöltést.Pontozásom 10/6.

2019-05-10 08:59:27 - zezoli Régen nagy kedvencem volt ez a film, 15 után újra nézve már kicsit kevésnek tűnik, kevés benne a fordulat, kicsit sablonos.

2019-04-06 21:07:50 - Szilvi32 Egyszer nézhető. :)