Maggie - Az átalakulás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Maggie
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Wade Vogel:
Caroline Vogel:
Lauretta:
Deputy Holt:
Security Officer:
Maggie Vogel:
Dr. Vern Kaplan:
Rendező:
Mason:
Woman In Scrubs:
Allie:
Trent:
Doctor:
Készítők:
Író:
Bobby:
Szereplők:
Arnold Schwarzenegger (Wade Vogel), Joely Richardson (Caroline), Joely Richardson (Caroline Vogel), Amy Brassette (Lauretta), J.D. Evermore (Deputy Holt), J.D. Evermore (Holt), Douglas M. Griffin (Ray), Walter von Huene (Security Officer (as Walter Von Huene)), Abigail Breslin (Maggie Vogel), Jodie Moore (Dr. Vern Kaplan), Rachel Whitman Groves (Bonnie), Dana Gourrier (Woman In Scrubs), Raeden Greer (Allie), Bryce Romero (Trent), David A Cole (Doctor (as David Anthony Cole)), Bryce Romero (Trent), Carsen Flowers (Molly), Aiden Flowers (Bobby), Walter Von Huene (Security Officer)
Megtekintések:
2,740 (1,547)
Leírás:
Arnold Schwarzenegger karrierjének egyik legnagyobb kihivása volt a Maggie című horror-dráma, az osztrák tölgy legújabb filmjében ugyanis nem az izmok és a kemény pillantások kapják a fő szerepet, hanem a drámai oldalát kell megmutatnia a nézőknek. A filmben Schwarzenegger egy Wade nevű farmert alakít, aki saját elszigetelt farmján küzd a túlélésért, miközben a világ többi része összeomlóban van a nemrég kitört zombi-apokalipszisban. Wade lánya is megfertőződik a vírustól, és bár figyelmeztetik, hogy 8 hét múlva elkerülhetetlenül az átváltozása, és emiatt karanténbe kell helyezni, a farmer úgy dönt, nem adja fel a harcot a lányáért. A filmet május 8-án, limitált számú vetítéssel kerül az amerikai mozikba, a magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

Elérhető megtekintő linkek: 47

Hozzászólások

2022-01-02 20:14:31 - jani077 1 hihetetlen hogy ez a covid mindenre rányomta bélyegét még a filmiparra is.... uncsi ez a vírusos zombis téma.

2019-07-18 22:27:11 - sziszoka 5 Nagyon tetszett,nem túl félelmetes,szomorú,valamennyire valóságos azaz el hittem a sztorit akkor is ha tudom csak film.Nekem izgalmas volt annak ellenére,hogy semmi olyan nem történik ami ne lenne kiszámítható,nagyon szép film és Arnold ebben is király illet hozzá ez a szerep is én ajánlom jó film! :) Inkább dráma kategória,mint zombi invázió csak elég randa vírus sikerült,hiányoltam,hogy nem mutatták a karantént és a vége elvágott lett azért be fejezhették volna rendesen.... :)

2019-05-24 14:32:42 - buborka 3 4 Unalmas,semmitmondó,vontatott,sivár színészi játék,hibás jelenetek-vírus/zombi filmnek nulla.