Ismeretlen mélység

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Something Beneath
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
3.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kevin Sorbo (Father Douglas Middleton), Frank Adamson (Lowell Kent), Brendan Beiser (Dr. Connolly), Mike Bell (Construction Foreman), Peter MacNeill (Deadmarsh), Natalie Brown (Khali Spence), Gene Pyrz (Jim Bailey), Gordon Tanner (Symes), Blake Taylor (Reggie), Tom Keenan (Hank), Rob McLaughlin (Eugene Herman), Paige Bannister (Aimee), Brittany Scobie (Mikaela Strovsky), Brett Donahue (Tony), Tracey Nepinak (Khali's Grandmother), Kevin Aichele (Dutch), Aimee Cadorath (Young Khali), Lindsay Embroyle (Paramedic)
Megtekintések:
1,196
Leírás:
Valami a mélyben, ami már régóta ott szunnyadt, most elszabadul! A környezetvédelmi aktivista hiába figyelmezteti a gazdag ingatlanfejlesztőt, hogy a tervei több ponton nem felelnek meg a környezeti előírásoknak, a férfi mégis felépíti azt az ingatlankomplexumot, ahol egy év múlva már egy környezetvédelmi konferenciát tartanak. Ám senki sem sejti, hogy a lény, amit a földmunkálatok során felébresztettek, már befészkelte magát a csatornahálózatba, és véres bosszúra készül.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Ismeretlen.melyseg.2007.CUSTOM.DVDRiP.HUN.XViD-TiGeR 1.06 GB 2020-01-15
20:32:15
Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2022-11-21 17:12:24 - atag Aki szereti a Z kategóriás filmeket, annak csak ajánlani tudom, rengeteg apró kis részlettel kényezteti a nézőt :) Ebből a megfontolásból akár 10 pont is lehetne =)