Ollókezű Edward

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Edward Scissorhands
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1990
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
7.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Johnny Depp (Edward Scissorhands), Winona Ryder (Kim), Alan Arkin (Bill), Caroline Aaron (Marge), Kathy Baker (Joyce), Anthony Michael Hall (Jim), Vincent Price (The Inventor), Dianne Wiest (Peg), Conchata Ferrell (Helen), Susan Blommaert (Tinka), John Davidson (Host-TV), Marti Greenberg (Suzanne), O-Lan Jones (Esmeralda), Bryan Larkin (Max), Robert Oliveri (Kevin), Linda Perri (Cissy), Dick Anthony Williams (Officer Allen), Biff Yeager (George)
Megtekintések:
1,065
Leírás:
Egy különc feltaláló élő, érző, gondolkodó lényt, egy fiút barkácsol magának. A mű - akit Edward névre keresztelt alkotója (Johnny Depp)- már szinte tökéletes, csak a kezek nem készültek még el. Átmeneti megoldásként hegyes, éles, ollószerű késekkel helyettesíti a feltaláló az életre kelt lény kezét, de arra már nem jut ideje, hogy befejezze, amit elkezdett - meghal, mielőtt elkészíthetné Edward végleges, emberi kezeit. A szerencsétlen, megárvult fiút egy asszony fogadja be, aki tudja, hogy Edward félelmetes, gyilkos karmai soha nem tudnának ártani senkinek, lévén gazdájuk melegszívű, gyengéd lény. Edwardot lassan a városka többi lakója is befogadja és megszereti, az ollókezű pedig bravúros nyirbálótechnikájával hálálja meg ezt: még soha nem látott e föld olyan divatos frizurákat és mintára vágott bukszusbokrokat, mint Edward működése idején. De az idill nem tarthat örökké

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Edward.Scissorhands.1990.BDrip.HUN.x264-DenZo 1.37 GB 2017-08-06
17:24:13
subtitle
SD/HUN
green mark Edward.Scissorhands.1990.REMASTERED.RETAiL.BDRip.x264.HuN-Essence 1.36 GB 2023-08-06
07:13:20
Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2019-11-30 14:51:53 - dinaodi 1 Érdekes, jó kis film, van mélyebb mondanivalója, érdemes megnézni, nekem tetszett.10/8.Köszönöm a feltöltést.