Festett madár

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Painted Bird
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
169 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Miller:
Lekh:
Rendező:
Horse owner:
Woman #2:
Villager:
Tall adolescent:
Feldwebel:
Red partisan commander:
Labourer:
Waffen SS soldier:
Miller's wife:
Joska:
Marta:
Peasant:
Szereplők:
Udo Kier (Miller), Lech Dyblik (Lekh), Milan Simácek (Horse owner), Alla Sokolova (Olga), Marie Stripkova (Woman #2), Stanislav Bilyi (Villager), Daniel Beroun (Tall adolescent), Marika Sarah Procházková (Woman #1 (as Marika Procházková)), Jitka Cvancarová (Ludmila), Martin Nahálka (Red partisan commander), Zdenek Pecha (Labourer), Michaela Dolezalová (Miller's wife), Petr Kotlár (Joska), Nina Sunevic (Marta (as Nina Shunevych)), Ostap Dziadek (Peasant)
Megtekintések:
849 (472)
Leírás:
A második világháború alatt a szülők egy vidéki rokonukhoz küldik kisfiukat, valahová Kelet-Európába. A nagynéni azonban váratlanul meghal, ezért a gyermek kénytelen teljesen egyedül és magára hagyva útnak indulni a vad és ellenséges világba, ahol csak a helyi szabályok, előítéletek és hiedelmek érvényesülnek. Útközben szörnyűségek sorozatát éli át, az emberi rosszindulatnak és gonoszságnak láthatóan nincs határa. Szó szerint a fizikai túlélésért vívott harcát a háború után egy másfajta harc váltja fel... A Festett madár egy mélyen drámai történet, amely egyik oldalon a szörnyűségek és kegyetlenségek, a másik oldalon az ártatlanság és szeretet közvetlen kapcsolatát elemzi.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2022-09-11 10:58:31 - romeo nekem is tetszett! mindenképpen érdemes megnézni!

2020-05-13 13:45:03 - theorg2 1 ma már nem is gyárt Amerika jó filmeket, elfogytak az ötletek... az összes 2019 és 20-ban kijött bármilyen film közül egy kezemen megszámolom, minek volt értelme, ill. mi volt esetleg gyenge 3-as....
USA film= KUKA...

2020-05-08 01:32:16 - kevin20 2 Nagyon jo film! Vegre! A sok lottyedt, unalmas, szetdrogozott kiegett szineszekkel, ures semmitmondo parbeszedekkel teli legujabb amerikai filmek utan feludules volt.

2020-05-07 22:10:02 - Pennywise Olvastam a regényt, ez ahhoz képest finomított verzió, pedig ez is sokszor megrázó. A könyv maga a tömény brutalitás.