A Fehérfejű hegy

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Baekdusan
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Szereplők:
Jeon Do-yeon (Sun-hwa), Robert Curtis Brown (Ambassador Wilson), Lee Byung-Hun (Lee Joon-Pyeong), Kyeong-Yeong Lee (General Choi), Jonathan Ehren Groff (Seal Team), Yang Dae-Hyeok (Situation Agent Room 2), Si-Won Cha (Member of military headquarter), Kwang-il Choi (President), Jung-woo Ha (Jo In-Chang), Hye-jin Jeon (Jeon Yoo-Kyung), Ma Dong-seok (Kang Bong-Rae), Sin-cheol Kang (First Lieutenant Han), Jo Han-Chul (Colonel), Jai Day (US Navy Seal Commander Philips), Michael Ray (US General Michaels), Daniel Joey Albright (Bocheon US Army Special Ops Solider), Bae Suzy (Choi Ji-Young), Amy Aleha (Officer Amy / News Anchor), Daniel Kennedy (Security Team Leader), Christopher Gordon (Seal Team), Jack Lyons (U.S. Military Police), Maurice Turner Jr. (Seal Team), Ja-Yeon Ok (Sergeant Min)
Megtekintések:
1,204 (816)
Leírás:
9000 láb (2744 m) tengerszint feletti magasságban, kitör az 1903 óta nyugalomban lévő, mitikus és fenséges Pektu-hegy vulkánja. Észak-Korea és Kína határánál található a Pektu hegy, ami egy eredetileg egy alvó vulkán, a filmben ez a vulkán okoz egy egy földrengést, ami még Szöul városát is részben romba dönti. Ezekután a rájönnek, hogy még további rengések várhatóak és a végén meg egy nagy kitörés, ami szinte az egész Dél-Koreát romba döntheti. Megoldásként azt választják, hogy egy csapatot be/elküldnek a vulkánba, de ezzel átkell jutniuk Észak-Koreán, kiszabadítani ott egy nagyon veszélyes kettős kémet, nukleáris-atomot lopni az északiaiktól és még az amerikai katonák és kínai maffiózókkal is szembe kerülnek. Vagyis totális káosz a rengések közben, miközben folyamatosan vészesen fogy az idő a végső nagy kitörésik..

erotikus munka

Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2020-04-30 18:27:57 - csubi 1 köszi 10/10

2020-04-14 14:54:47 - jocikaa1976 6 1 Nem azért mert én raktam fel˛de nagyon jó film.Akció _látvány_meg van benne minden.Jó szórakozást a filmhez.Sziasztok.