Az éjféli gyilkos

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Summoned
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
4.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Cuba Gooding Jr. (Detective Callendar), Bailey Chase (Detective Michael Lyons), Tim Abell (George Harris), Tichina Arnold (Mylene), Caia Coley (Nurse Priscilla), Kay D'Arcy (Bird Woman), Mark DeCarlo (Richardson), James Hong (Frank), Annie Little (Melissa Miller), Michael C. Mahon (Bill), Scott Whyte (Nathan), Ashley Scott (Laura Price), Kristen Kerr (Vicky), Dylan Vox (Evan Lucas), Ben Giroux (Gaydos), Amanda Perez (Sonia), Levi Fiehler (Manny), Isaiah Morgan (Eli)
Megtekintések:
761
Leírás:
Öt évvel ezelőtt Laure Price és tizenegy másik esküdt bűnösnek találta a sorozatgyilkossággal vádolt Evan Lucast. A bíróság halálos méreginjekcióval történő kivégzésre ítélte a férfit, és az ítéletet végrehajtották. A kivégzés után Laurát bűntudat kezdte gyötörni, melynek hatására félrevonult a világtól. Ám most különös dolgok történnek az egykori esküdtekkel, egyik a másik után hal meg. Laura rájön, hogy a halálesetek nem véletlenszerűek. Ahogy nyomozni kezd, úgy érzi, mintha valaki figyelné őt.

Elérhető megtekintő linkek: 24

Hozzászólások

2024-01-12 10:55:17 - ellenripley Ez a Cuba is az Oszkárja óta csak ilyen szemetekben játszik.
Én két jó filmjére emlékszem: Lesz ez még így se!, és a Jerry M.- a nagy hátraarc. A durva, hogy egyiket sem ő viszi el a hátán. Nem is értem, hogy mire kapott Oszkárt, egyáltalán nem volt olyan nagy alakítás, bárki el tudta volna ezt játszani.