Revans

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Revenge
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1990
Játékidő:
124 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Anthony Quinn (Tibey), Kevin Costner (Cochran), Sally Kirkland (Rock Star), John Leguizamo (Ignacio), Madeleine Stowe (Miryea), Miguel Ferrer (Amador), Edna Bolkan (Roxanne), Gerardo Zepeda (Elefante), Jesse Corti (Madero), Luis de Icaza (Ramon), James Gammon (Texan), Pia Karina (Rochelle), Joaquín Martínez (Mauro), Tomas Milian (Cesar), Daniel Rojo (Vaquero), Joe Santos (Ibarra), Christofer de Oni (Diaz), Mónica Hernández (Neli)
Megtekintések:
614 (271)
Leírás:
Kevin Costner és a legendás színész, Anthony Quinn között szabadulnak el az indulatok egy gyönyörű nő miatt Tony Scott fülledt filmjében. A befolyásos és alvilági kapcsolatokkal is rendelkező Tibby véres bosszúra készül birtokán vendégeskedő fiatal barátja ellen, aki elcsábította szép feleségét. A sértett férj, aki maga sem riad vissza a kegyetlenkedéstől, halálos, fenyegető ellenséggé válik, akivel szemben Jaynek nincs esélye. De az egykori vadászpilóta nem esik kétségbe, és hamarosan a két férfi között véres leszámolás kezdődik.

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2023-01-10 07:09:50 - GaborGabor Hozta a formáját ez a film is. Imádom a 90s évek filmjeit, akkor még az akció film az is volt. Manapság gagyi filmek készülnek egy pár kivételével kb... es mint ti is tudjátok, a legnagyobb színészek adnak ki olyan filmeket, hogy az ember elsírja magát, es boldog, hogy itt ez az oldal, ahol ingyen nézheti és nem moziban sok-sok ezerért...!.... Na igen, koszi nektek :)

2020-09-13 13:58:39 - zsoszi99 Bizony szenzációs! 10/10

2020-04-22 01:46:37 - Mokuspofi Szenzációs