Üzlet bármi áron

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Unfinished Business
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Kategória:
Dan Trunkman:
Jim Spinch:
Készítők:
Író:
Bill Whilmsley:
Dandlin Desk Clerk:
Maarten Daaervk:
Soldier:
Rendező:
Timothy McWinters:
Chuck Portnoy:
German Police Officer:
Mike Pancake:
Susan Trunkman:
Pretty German Girl:
Actual Maid:
National Rental Clerk:
Bess Trunkman:
Paul Trunkman:
Tourist at German Hotel:
Craigslist Maid:
Szereplők:
Vince Vaughn (Dan Trunkman), James Marsden (Jim Spinch), Nick Frost (Bill Whilmsley), Michael Krabbe (Dandlin Desk Clerk), Uwe Ochsenknecht (Maarten Daaervk), Tom Wilkinson (Timothy McWinters), Sienna Miller (Chuck Portnoy), Dave Franco (Mike Pancake), June Diane Raphael (Susan Trunkman), Carmen Lopez (Actual Maid), Melissa McMeekin (National Rental Clerk), Ella Anderson (Bess Trunkman), Britton Sear (Paul Trunkman), Ken Scott (Tourist at German Hotel), Kasia Malinowska (Craigslist Maid)
Megtekintések:
694 (475)
Leírás:
Üzlet az üzlet. Vagy annak kéne lennie. De egy keményen dolgozó, kis cégét folyton féltő üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco) számára nem ilyen egyértelmű a helyzet. Pedig épp életük legfontosabb szerződését készülnek aláírni, és ezért mindhárman Európába utaznak. És életükben nem követtek el annyi baklövést, mint üzleti útjuk során. Semmi sem alakul a terv szerint, minden lehetséges baleset megtörténik velük, minden lehetetlen hibát elkövetnek, és soha nem az történik, amit szeretnének, vagy ami józan ésszel elvárható volna. Mert az eredeti elképzelés szerint biztosan nem keveredtek volna el egy tömeg szexfétis gyűlésre vagy a világ leggazdagabb országai vezetőinek csúcstalálkozójára. De az igazi üzletember nem adja fel könnyen: bármibe keverednek, igyekeznek kimászni belőle.

Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások

2021-09-17 20:39:36 - GaborGabor "Megkérhetlek, hogy ne mondd ki a neved, mert nem tudnak a lényeges dolgokra figyelni" ...Mondd ki.. -Mike Kolbi :D :D . Imádom a filmet, ha gázabb a kedvem megnézem újból és röhögés van :D

2020-01-25 18:55:26 - GaborGabor 1 Igy van viszi a 10est. Aranyos, kedves, mosolygós vigjáték :)

2019-06-11 01:05:44 - SamTaylor 1 1 10 pontos. A sök gyökér lepontozta imdb-n.