A visszaút

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Way Back
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ben Affleck (Jack), John Aylward (Father Edward Devine), Chris Bruno (Sal), Matthew Glave (Coach Lombardo), Todd Stashwick (Kurt), Ben Irving (Bobby Freeze), Michaela Watkins (Beth), Janina Gavankar (Angela), Al Madrigal (Dan), Jeremy Radin (Father Mark Whelan), Brandon Wilson (Brandon Durrett), Nico David (Ryan), Melvin Gregg (Marcus Parrish), Fernando Luis Vega (Sam Garcia), Will Ropp (Kenny Dawes), Emelia Golfieri (Sarah), Charles Lott Jr. (Chubbs Hendricks), Da'Vinchi (Devon Childress)
Megtekintések:
3,978
Leírás:
Jack Cunningham (Ben Affleck), az egykor ígéretes kosaras, egyetemi ösztöndíja birtokában egyszer csak ismeretlen okokból abbahagyja a játékot, sutba dobva ezzel szép reményű jövőjét. Évekkel később kedvetlenül dolgozik egy értelmetlen állásban, és élete épp készül derékba törni alkoholizmusa miatt, amely már a házasságát és családját is tönkretette. Amikor régi középiskolája felkéri a kosárcsapat edzőjének, vonakodva ugyan, de elfogadja, tekintve, hogy a csapat egykori dicsősége azóta már igencsak megkopott. Ahogy a fiúk elkezdenek csapatként együttműködni és hamarosan felmutatnak egy győzelmet is, Jack végre okot talált arra, hogy szembenézzen a démonjaival. De vajon mindez elég lesz-e ahhoz, hogy betöltse az életében tátongó űrt, meggyógyítsa mély sebeit és elinduljon a megváltás útján?

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2021-03-27 22:41:16 - karasziev 1 Vontatott és nem olyan mint a sport. A sport izgalom és sebesség. Ez inkább kinlódás volt.

2020-04-28 18:46:47 - baji nehéz film,de nagyon jó.

2020-04-10 22:48:00 - Katina 1 Néha kicsit lassú, de jó kis sportolós film.
Köszi!