Rohanás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Faster
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tom Berenger (Warden), Billy Bob Thornton (Cop), Carla Gugino (Cicero), Xander Berkeley (Sergeant Mallory), Michael Blain-Rozgay (TV Anchor), Josh Clark (Uniform), Mike Epps (Roy Grone), Jim Gaines (Inmate), Courtney Gains (Telemarketer), Jan Hoag (Receptionist), Michael Irby (Vaquero), Dwayne Johnson (Driver), Sidney S. Liufau (Kenny), Jeff Daniel Phillips (Cohort #2), Maggie Grace (Lily), Aaron Behr (Cohort #1), Oliver Jackson-Cohen (Killer), Mauricio Lopez (Prison Guard)
Megtekintések:
2,754
Leírás:
A börtönévek két dolgot tehetnek az emberrel: vagy megtörik, vagy erősebbé teszik. Driver (Dwayne Johnson) a sitten eltöltött tíz év alatt jócskán megerősödött. Ezt az erőt azonban nem csupán az idő táplálta, hanem a bosszúvágy is, amit testvére gyilkosai iránt érez, az emberek iránt, akik egy félresikerült bankrablást követően őt is a rácsok mögé juttatták. Driver rengeteg ellenséget szerzett magának odabent, akik vele együtt számolták a szabadulásáig hátralévő időt. Amikor elérkezik a nap, és kilép a fegyház kapuján, Driver egy listával a kezében azonnal nekilát küldetésének u2013 ám amikor órákkal később az első áldozat a lábai előtt hever, két ember már a nyomában jár: egy rendőr (Billy Bob Thornton) és egy gyilkos (Oliver Jackson-Cohen). A vadászat megkezdődik

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2021-06-01 18:43:15 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Akcióval telített film, Dwayne Johnson pedig kemény, de összességében egy erős közepes szerintem.

2019-12-24 16:04:58 - monici98 1 Köszönöm a lehetőséget,hogy megnézhettem.Szeretem Dwayne Johnson filmeit,de ezt még nem láttam.