Gyerekjáték

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Game Plan
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Stella Peck:
Travis Sanders:
Marv Albert:
Coach Mark Maddox:
Boomer Esiason:
Rendező:
Larry the Doorman:
Jim Gray:
Joe Kingman:
Monique Vasquez:
Samuel Blake, Jr.:
Karen Kelly:
Jamal Webber:
Clarence Monroe:
Nanny Cindy:
Tatianna:
Kyle Cooper:
Peyton Kelly:
Spike:
Szereplők:
Kyra Sedgwick (Stella Peck), Morris Chestnut (Travis Sanders), Gordon Clapp (Coach Mark Maddox), Jackie Flynn (Larry the Doorman), Dwayne Johnson (Joe Kingman (as Dwayne 'The Rock' Johnson)), Dwayne Johnson (Joe Kingman), Roselyn Sanchez (Monique Vasquez), Robert Torti (Samuel Blake, Jr.), Paige Turco (Karen Kelly), Brian White (Jamal Webber), Jamal Duff (Clarence Monroe), Lauren Storm (Nanny Cindy), Kate Nauta (Tatianna), Hayes MacArthur (Kyle Cooper), Madison Pettis (Peyton Kelly), Tubbs (Spike)
Megtekintések:
1,789 (965)
Leírás:
Joe Kingman valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikai futball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya - egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, az esti mese, a közös babázás.

Elérhető megtekintő linkek: 40

Hozzászólások

2020-12-15 12:26:45 - Katina 2 Ez annyira cuki. :D Már láttam párszor, de most megint megnéztem.
Köszi!

2020-05-16 01:33:57 - Ninja Remek film.Pontozásom 10/8.

2019-05-28 17:26:12 - Anarky megjelolom hibasnak es ha nem az akkor elnezest kerek :)

2019-05-28 17:25:36 - Anarky Neharagudjatok csak annyit szeretnek mondani hogy remelem nem csak nalam van hogy a verystream.com linken egy mas film indul el :)