Watchmen: Az őrzők

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Watchmen
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
162 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Billy Crudup (Dr. Manhattan), Matt Frewer (Moloch), Carla Gugino (Sally Jupiter), Rob LaBelle (Wally Weaver), Malin Akerman (Laurie Jupiter), James M. Connor (Pat Buchanan), Matthew Goode (Adrian Veidt), Jackie Earle Haley (Rorschach), Gary Houston (John McLaughlin), Stephen McHattie (Hollis Mason), Laura Mennell (Janey Slater), Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake), John Shaw (Doug Roth), Don Thompson (Detective Gallagher), Jerry Wasserman (Detective Fine), Patrick Wilson (Dan Dreiberg), Robert Wisden (Richard Nixon), Mary Ann Burger (Eleanor Clift)
Megtekintések:
4,708
Leírás:
Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a "Végítélet Óra" - amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri - folyamatosan éjfél előtt öt percen áll. Amikor az egyik egykori társukat meggyilkolják, a kimerült, de még elszánt álarcos igazságosztó, Rorschach elhatározza, hogy leleplezi az összes múltbéli és jelenlegi szuperhős megölésére és lejáratására szőtt konspirációt. Amint kapcsolatba lép egykori bűnüldöző csapatával - nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandájával, akik közül csak egynek van igazi szuperereje -, Rorschach egy széleskörű és sokkoló összeesküvésre bukkan, amely kötődik a hősök közös múltjához és katasztrofális következményei vannak a jövőre nézve. A küldetésük, hogy őrizzék az emberiséget, de ki őrzi az Őrzőket

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Watchmen.Ultimate.Cut.2009.BDRip.XviD.HUN-HCN 2.26 GB 2018-04-09
03:15:43
Elérhető megtekintő linkek: 37

Hozzászólások

2020-12-21 18:25:23 - Lucifer1979 6 Sziasztok! Már bocsi, de szerintem nincs ertelme a bővitett valtozatnak, ha nics szinkron vagy esetleg felirat.

2020-12-20 19:55:07 - LucaLove 2 Nagy kedvenc :)