Rómeó és Júlia

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Romeo + Juliet
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1996
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Claire Danes (Juliet), Leonardo DiCaprio (Romeo), John Leguizamo (Tybalt), Pete Postlethwaite (Father Laurence), Paul Sorvino (Fulgencio Capulet), Brian Dennehy (Ted Montague), M. Emmet Walsh (Apothecary), Jamie Kennedy (Sampson), Dash Mihok (Benvolio), Jesse Bradford (Balthasar), Vondie Curtis-Hall (Captain Prince), Miriam Margolyes (The Nurse), Paco Morayta (Middle Age Occupant), Lupita Ochoa (Attractive Girl), Zak Orth (Gregory), Harold Perrineau (Mercutio), Paul Rudd (Dave Paris), Gloria Silva (Nun), Carolyn Valero (Middle Age Occupant)
Megtekintések:
419 (295)
Leírás:
Shakespeare klasszikus szerelmi története modern környezetben, az amerikai Verona Beach-en elevenedik meg a múlt század ötvenes-hatvanas éveiben. A tengerpartért, a hatalomért és a pénzért harcol egymással a két rivális banda, a Capulet és a Montague család. Tagjai villogó, díszes autóval száguldoznak, kard és tőr helyett pisztollyal ölik egymást. Egy táncos összejövetelen találkozik egymással a két család gyermeke. Rómeó és Júlia az első pillantásra egymásba szeret, és hamarosan, titokban összeházasodnak. Rómeó összeverekszik az egyik Capulettel, és megöli.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2020-01-20 07:08:45 - opensubtitler01 Emlékeztek mekkorát ütött ez a film? Mindenhonnan a Cardigans szólt, azt a klippet játszotta minden zenecsatorna (love fool), mindenki ezt a filmet akarta látni!