Tökös ötös

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Five
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Barnabé, le père de Sophie:
Le père de Samuel:
Rendező:
Vadim:
Chantale:
Gérard:
Mme Simone:
Le livreur de pizzas:
M. Limoges:
Nestor:
Timothée:
Samuel:
L'homme de main d'Omar:
Willy:
Emilie:
Camille:
Szereplők:
Pascal Demolon (Barnabé, le père de Sophie), Philippe Duclos (Le père de Samuel), Igor Gotesman (Vadim (as Igor Gotesman)), Igor Gotesman (Vadim), Lise Lamétrie (Chantale), Bruno Lochet (Gérard), Michèle Moretti (Mme Simone), Côme Levin (Le livreur de pizzas), Idrissa Hanrot (Nestor), François Civil (Timothée), Pierre Niney (Samuel), Lucie Boujenah (Maïa), Ali Marhyar (Willy), Louise Coldefy (Emilie), Margot Bancilhon (Julia), Alexandre Roth (Camille)
Megtekintések:
863 (413)
Leírás:
A franciák 2016-ban előrukkoltak egy nem annyira új keletű témát feldolgozó, könnyed vígjátékkal, a Tökös ötössel, amit otthon, Franciaországban március 30-án be is mutattak, és ami csak most októberben jutott el hozzánk. Igor Gotesman rendezésében látható a történet, melynek lényege, hogy adott egy dúsgazdag fiatal srác, akinek a szülei az ég-világon mindent megadnak. A fiú egyetemista, felmenőinek hála semmiben nem szenved hiányt. Samuel azonban mindezt nem tudja megfelelően értékelni, a tanulást elhanyagolja és csak a bulizás, a haverok és a féktelen pénzszórás tölti ki mindennapjait. Természetesen az ősök rájönnek minderre és megvonják az eddigi támogatást. Nem csak kevesebbet kap vagy csak bizonyos dolgokban segítik, hanem teljesen elzárják a pénzcsapot, így Samuelnek saját maga kell, hogy megteremtse a számára szükséges anyagiakat. Úgy dönt, hogy a pénzszerzés könnyű módját választja, ezért haverjaival együtt egy füves munkát vállalnak a párizsi alvilágnak.

Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2021-06-07 21:55:01 - GaborGabor Nekem tetszett. A szokásos francia poénok. Illetve a mesélős rész, mint a legtöbb francia filmben. Laza, egyszerű vígjáték. :)