Űrvadász

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1983
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Molly Ringwald (Niki), Michael Ironside (Overdog), Harold Ramis (Voice on Intercom), Ernie Hudson (Washington), Peter Strauss (Wolff), Hrant Alianak (Chemist), Reggie Bennett (Barracuda Leader), Paul Boretski (Jarrett), Beeson Carroll (Grandman Patterson), Andrea Marcovicci (Chalmers), Colin Mochrie (Guard), Deborah Pratt (Meagan), Patrick Rowe (Duster), Aleisa Shirley (Reena), Cali Timmins (Nova)
Megtekintések:
1,012
Leírás:
Egy földi turista űrhajó gázfelhők ionizációja miatt megsérül és felrobban. Mindössze három fiatal lány éli túl a katasztrófát, akik egy mentőkabinnal az első lakható bolygóra érkeznek. Ám ez a bolygó tiltott listán van és rendkivűl veszélyes. A három lány megmentésére jutalmat tüznek ki és ennek híre eljut Wollf űrhajójára is. Így a kalandor fejvadász a veszélyes bolygóra utazik, hogy megmentse a három földi lányt, akik egy őrült gonosz fogságába estek.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Spacehunter.1983.BDRip.x264.HUN-GEO 1.39 GB 2023-08-17
09:57:58
Elérhető megtekintő linkek: 14

Hozzászólások

2021-10-14 15:04:19 - Meet2Domain 2 '83-ban nem korlátozták olyan kötöttségek, mint tudomány, fizika, realitás a készítők agyát... :) A maga idejében jó kis VHS film volt (már akkor sem a komolyságáért szerettük), megnézem valamikor újra.