Torrente, a törvény két balkeze

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Torrente, el brazo tonto de la ley
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1998
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Neus Asensi (Amparito), Carlos Bardem (Cayetano), Jimmy Barnatán (Toneti (as Jaime Barnatán)), Jimmy Barnatán (Toneti), Javier Cámara (Rafi), Antonio de la Torre (Rodrigo), Javier Jurdao (Israel), Chus Lampreave (Reme), Tony Leblanc (Padre), Manuel Manquiña (El Francés), Darío Paso (Bombilla), Carlos Perea (Carlitos), Julio Sanjuán (Malaguita), Espartaco Santoni (Mendoza), Santiago Segura (Torrente), César Vea (Borja)
Megtekintések:
995 (639)
Leírás:
Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütődött és kisstílű bűnöző bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelő kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnőből akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként hőssé válna Amparitó szemében is.

Elérhető megtekintő linkek: 10

Hozzászólások

2019-06-07 00:15:41 - hammerzsuzsa63 4 Ez egy nagyon jó vígjáték,még ma is megállja a helyét.Torrente egy gusztustalan állat, de nagyon vicces.