Kényszerleszállás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Flight
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
138 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
Denzel Washington (Whip Whitaker), Bruce Greenwood (Charlie Anderson), Kelly Reilly (Nicole), Charlie E. Schmidt (Tiki Pot (as Charlie E. Schmidt Jr.)), Adam Tomei (Fran), Tamara Tunie (Margaret Thomason), Boni Yanagisawa (Camelia Satou), Nadine Velazquez (Katerina Marquez), Brian Geraghty (Ken Evans), Adam C. Edwards (Father on Plane (as Adam Ciesielski)), Conor O'Neill (Kip), Will Sherrod (Schecter), John Crow (Field Reporter), Dane Davenport (Derek Hogue), Carter Cabassa (Son on Plane)
Megtekintések:
990 (694)
Leírás:
Ebben az akciódús thrillerben az Oscar-díjas Denzel Washington alakítja Whip Whitakert, a tapasztalt pilótát, ki a csodával határos módon kényszerleszállást hajt végre gépével egy légikatasztrófát követően, és így megmenti csaknem az összes utasa életét. A baleset után Whipet hősként ünneplik, de ahogy egyre több részletre derül fény, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy igazából kinek vagy minek a hibája volt az, ami a repülőn történt.

Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2019-11-03 13:15:04 - fuji001 1 Nem értem, hogy mi a faszért nem törlitek az elavult, már nem müködő linkeket a listából??!
Legyen kevesebb link de az működjön rendesen....

Tele az oldal reklám Bannerekkel, meg beugró ablakokkal, kattint az ember egy linkre aztán 5 másik idegen oldal nyílik meg ahol meg haszontalan szemét semmilyen információk vannak....