Végső állomás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Final Destination
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Alex Browning:
Clear Rivers:
Billy Hitchcock:
Carter Horton:
Larry Murnau:
Christa Marsh:
Blake Dreyer:
Valerie Lewton:
Terry Chaney:
Tod Waggner:
George Waggner:
Mr. Waggner:
Mrs. Waggner:
Készítők:
Agent Weine:
Agent Schreck:
Bludworth:
Barbara Browning:
Ken Browning:
Rendező:
Szereplők:
Devon Sawa (Alex Browning), Ali Larter (Clear Rivers), Seann William Scott (Billy Hitchcock), Kerr Smith (Carter Horton), Forbes Angus (Larry Murnau), Lisa Marie Caruk (Christa Marsh), Christine Chatelain (Blake Dreyer), Kristen Cloke (Valerie Lewton), Amanda Detmer (Terry Chaney), Chad Donella (Tod Waggner (as Chad E. Donella)), Chad Donella (Tod Waggner), Brendan Fehr (George Waggner), Daniel Roebuck (Agent Weine), Roger Guenveur Smith (Agent Schreck), Tony Todd (Bludworth), Barbara Tyson (Barbara Browning)
Megtekintések:
1,747 (916)
Leírás:
Alex Browning (Devon Sawa) érzi, hogy valami nincs rendben, pedig még fel sem szállt a Párizsba tartó 180-as járatra. A gépen ülve, a felszállás előtti pillanatokban víziója támad, és tisztán lejátszódik előtte, ahogyan a repülőgép felrobban. Ekkor már biztosan tudja, hogy valami szörnyűség fog történni. Pánikba esve próbálja osztálytársait leterelni a repülőről. A teljes káosz elkerülése érdekében, Alexet és hat társát leszállítják a gépről. A csalódott és dühös csoport elkeseredetten nézi, ahogy a gép felszáll, majd hirtelen hatalmas tűzgolyóvá változva felrobban.

Elérhető megtekintő linkek: 39

Hozzászólások

2022-04-20 19:52:05 - unalmas Az első rész még használható, de a többit értelmetlen volt elkészíteni - szerintem. Variációk egy témára, és már nem olyan "újszerű"
Mondjuk jó régen láttam már, kb. amikor kijött, úgyhogy lehet, hogy már ez sem állja meg a helyét :hmmm: :D