A könyvtolvaj

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Book Thief
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
131 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Hans Hubermann:
Rosa Hubermann:
Narrator:
Jewish Accountant:
Frau Heinrich:
Grave Digger:
Liesel's Mother:
Priest:
Alex Steiner:
Rendező:
Frau Becker:
Max Vandenburg:
Rudy Steiner:
Liesel Meminger:
Fat Faced Goalie:
Franz Deutscher:
Football Urchin:
Liesel's Brother:
Szereplők:
Geoffrey Rush (Hans Hubermann), Emily Watson (Rosa Hubermann), Roger Allam (Narrator / Death (voice)), Robert Beyer (Jewish Accountant), Kirsten Block (Frau Heinrich), Gotthard Lange (Grave Digger), Heike Makatsch (Liesel's Mother), Rainer Reiners (Priest), Oliver Stokowski (Alex Steiner), Nico Liersch (Rudy Steiner), Sophie Nélisse (Liesel Meminger), Nozomi Linus Kaisar (Fat Faced Goalie), Ludger Bökelmann (Football Urchin), Julian Lehmann (Liesel's Brother), Paul Schaefer (Football Urchin)
Megtekintések:
1,062 (671)
Leírás:
Liesel különös fantáziájú, bátor lány - és szüksége is van kivételes képességeire. A II. világháború idején német nevelőszülőkhöz kerül (Geoffrey Rush, Emily Watson). Tőlük tanul meg olvasni, az ő segítségükkel nyílik ki számára egy egészen új világ. Éppen akkor, amikor a valódi világ egyre félelmetesebbé és veszélyesebbé válik számára. A család egy zsidó kamasz fiút is rejteget: a kislány és Max együtt fedezik fel, milyen ereje van a szavaknak, és milyen fontos segítséget nyújthatnak a kitalált történetek. Segíthetnek olyankor is, amikor már semmi más nem segít.

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2021-07-04 00:48:10 - LittleWolf 1 valóban az eggyik legszebb tőrténet, ha lehet ilyet kijelenteni ebből a szőrnyű időből!

nekem tetszett!

2019-10-05 16:25:14 - Flamand 3 lelket facsaro jo kis mozi