Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Mike and Dave Need Wedding Dates
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sugar Lyn Beard (Jeanie Stangle), Stephanie Faracy (Rosie), Anna Kendrick (Alice), Marc Maron (Randy), Stephen Root (Burt), Lavell Crawford (Keith), Zac Efron (Dave Stangle), Wendy Williams (Wendy Williams), Jake Szymanski (Stable Guy), Jake Johnson (Ronnie), Aubrey Plaza (Tatiana), Erik Griffin (Driver), Adam Devine (Mike Stangle), Eugene Cordero (Kai - Hotel Manager), Kumail Nanjiani (Keanu), Sam Richardson (Eric), Mary Holland (Becky), Alice Wetterlund (Cousin Terry)
Megtekintések:
2,367
Leírás:
Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget. A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2021-02-20 09:01:12 - Meet2Domain Néha idegesítőek a karakterek, de amúgy egy vígjátéknak simán elmegy. Folyamatos trágár beszéd miatt nem gyerekes, családi program. Nálam egyszer nézős, de annak rendben volt.