Snowden

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
134 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Hank Forrester:
Rendező:
Janine Gibson:
CIA Student:
Drill Sergeant:
Dr. Stillwell:
Edward Snowden:
CIA Supervisor:
Corbin O'Brian:
Laura Poitras:
CIA Agent Geneva:
Glenn Greenwald:
Assistant Editor Guardian:
Warrenton Gate Guard:
Ewen MacAskill:
Lindsay Mills:
CIA Psychologist:
CIA Interviewer:
CIA Polygraph Adminstrator:
Szereplők:
Nicolas Cage (Hank Forrester), Joely Richardson (Janine Gibson), Michael Benz (CIA Student), Jaymes Butler (Drill Sergeant), Robert Firth (Dr. Stillwell), Robert Firth (Hospital Doctor), Joseph Gordon-Levitt (Edward Snowden), Rhys Ifans (Corbin O'Brian), Melissa Leo (Laura Poitras), Zachary Quinto (Glenn Greenwald), Ken Thomas (Warrenton Gate Guard (as Kenneth Thomas)), Tom Wilkinson (Ewen MacAskill), Shailene Woodley (Lindsay Mills), Christian Contreras (CIA Psychologist), Parker Sawyers (CIA Interviewer), Rachel Handshaw (CIA Polygraph Adminstrator)
Megtekintések:
2,037 (1,240)
Leírás:
Edward Snowden nem akart mást, csak a hazáját szolgálni egy jó hazafi katonaként. Karrierjének azonban egészségi állapota csakhamar véget vet, ezáltal informatikusként tud elhelyezkedni a seregben, méghozzá a titkosszolgálati részlegen. Miután megkapja új állását, egészen elképesztő felfedezésre jut, lévén kideríti, hogy az amerikai kormány szinte bárkit képes lefülelni az egész világon. Ha kell, telefonokat hallgatnak le, elektronikus üzeneteket olvasnak el, de akár webkamerán keresztül is megfigyelhetik a célpontot a saját otthonában. Snowden ekkor válaszút elé kerül! Vagy továbbra is rendületlenül hisz az Amerikai Egyesült Államokban, a szabadságban, ezáltal asszisztál a kormány illegális cselekedetei mellé, vagy inkább óriási botrányt kirobbantva nyilvánosságra hozza az összes olyan információt, amit megtudott a munkája során, ám ebben az esetben egy életre szóló menekülés vár rá.

Elérhető megtekintő linkek: 40

Hozzászólások

2021-07-13 19:45:38 - GaborGabor 1 A nagy tesó figyel eléggé keményen, de szerintem ez nem új senkinek sem. Amit ez a srác felvállalt az durva..Bár a "vicces rész benne az adatlopás...az agyon biztosított "bunkerból"...

2019-05-21 21:47:46 - SlevinKelevra 1 Köszönöm a feltöltést.

2018-12-30 07:12:23 - bbne 1 köszi a feltöltést