Az elcserélt gyermek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Changeling
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1980
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
George C. Scott (John Russell), Melvyn Douglas (Senator Carmichael), Bernard Behrens (Robert Lingstrom), Helen Burns (Leah Harmon), J. Kenneth Campbell (Security Guard), Chris Gampel (Mr. Tuttle), Eric Christmas (Albert Harmon), John Colicos (Captain DeWitt), James B. Douglas (Eugene Carmichael), Frances Hyland (Mrs. Grey), Jean Marsh (Joanna Russell), Michelle Martin (Kathy Russell), Roberta Maxwell (Eva Lingstrom), Barry Morse (Parapsychologist), Madeleine Sherwood (Mrs. Norman), Ruth Springford (Minnie Huxley), Trish Van Devere (Claire Norman), Voldi Way (Joseph Carmichael)
Megtekintések:
811
Leírás:
Miután a neves zeneszerző, John Russell felesége és kislánya meghal egy autóbalesetben, a férfi egy városszéli, kissé elhanyagolt ingatlanba költözik, ahol távol lehet a világ zajától. Azonban hamarosan rémálmok kezdik gyötörni a balesetről, amelyben elvesztette szeretteit, és különös hangokat hall a ház felső szintjéről, amelyeket követve egy padlásszobára bukkan. A padláson egy gyerektolókocsit, egy gyerekágyat és egy kis zenedobozt talál, amely ugyanazt a szentimentális dallamot játssza, amelyet korábban ő a zongorán. Nyomozni kezd, miközben szaporodnak a különös zajok és történések...

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2022-11-23 11:10:14 - dinaodi Tetszett, köszönöm!

2020-02-06 20:41:02 - Pennywise 3 Nem nagy várakozással ültem le megnézni a filmet de pozitívan csalódtam. A hideg futkosott rajtam szinte végig! Jó a történet, a zene és a kameramozgások együttese meg simán a frászt hozta rám. Régen láttam ennyire jól összerakott filmet.