Nappali őrség

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Dnevnoy dozor
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
132 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Georgiy Dronov (Tolik), Nurzhuman Ikhtymbaev (Zoar), Konstantin Khabenskiy (Anton), Gosha Kutsenko (Ignat), Rimma Markova (Koldunya Darya), Vladimir Menshov (Geser), Nikolay Olyalin (Inkvizitor), Galina Tyunina (Olga), Viktor Verzhbitskiy (Zavulon), Valeriy Zolotukhin (Otets Kosti), Mariya Poroshina (Svetlana), Aleksandr Samoylenko (Medved), Aleksey Chadov (Kostya), Zhanna Friske (Alisa), Anna Slyu (Tigryonok), Dmitriy Martynov (Egor), Aleksey Maklakov (Semyon), Irina Yakovleva (Galina Rogova)
Megtekintések:
2,411
Leírás:
Az Éjszakai őrség folytatásában újra összecsapnak a Sötétség és a Fény erői! Csak a természetfeletti képességekkel megáldott Nappali őrség ügynökei állnak a békét a végpusztulástól elválasztó vékony határon. Mostanáig sikerült megőrizni az egyensúlyt, de ismert az az ősi jóslat, hogy egy nap eljön valaki, aki erősebb, hatalmasabb mindenkinél, és eldönti a Sötétség és Fény között zajló évszázados küzdelem végkimenetelét...Lehet, hogy a Nappali őrség egyik tapasztalt tisztjének fia lesz a kiválasztott? A képességei mindenesetre erre utalnak. Amikor a fiú hátat fordít a Fény birodalmának és csatlakozik a Sötétség seregeihez, úgy tűnik, hogy nem lesz, aki megállítsa a vámpírok, boszorkányok, alakváltók invázióját..

Elérhető megtekintő linkek: 35

Hozzászólások

2020-01-26 19:45:16 - dinaodi 2 1 Hát ez nekem zavaros volt, mint a betűleves, lehet azért, mert közben bealudtam:)Egyébként mozgalmas, nem sajnálták a petárdát, meg a verdákat, zúztak rendesen:)Lehet, hogy még egyszer megnézem majd, talán akkor felgyulladnak a fények és megvilágosodom.