Ikerhatás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Chin gei bin
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jackie Chan (Jackie Fong), Edison Chen (Kazaf), Ekin Cheng (Reeve), Tat-Ming Cheung (Jackie's Best Man), Matt Chow (Matt), Mickey Hardt (Duke Dekotes), Josie Ho (Lila), Spencer Lam (Jackie's Father), Karen Mok (Ivy), Chapman To (Man Keung), Anthony Chau-Sang Wong (Prada), Marky Lee Campbell (Vampire Boz), Charlene Choi (Helen), Gillian Chung (Gypsy), Maggie Lau (Nurse Maggie), Mandy Chiang (Momoko)
Megtekintések:
534
Leírás:
Egy vámpírokkal teli izgalmas, ámde roppant mulatságos történet, melyben a nagy Jackie Chan is felbukkan, hogy újra és újra bizonyítsa számunkra istenadta kaszkadőrtehetségét! Amikor Reeve, a Vámpír Ellenes Liga tagja egy bevetés során elveszíti a társát és egyben a szerelmét, elhatározza, hogy soha többé nem szeret bele abba a nőbe, akivel együtt dolgozik. Ám a veszélyekkel teli és nehéz munkáját egy cseppet sem könnyíti meg az új társ felbukkanása, aki nemcsak, hogy nagyon csinos, de egész egyszerűen rajong Reeve-ért. S az már csak hab a tortán, amikor kiderül, hogy a húga, Helen éppen a fő-vámpírcsalád egyik tagjába, Kazaf-ba lett szerelmes.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Ikerhatas.2003.WEBRip.x264.Hun-WildCat 1.33 GB 2023-10-13
14:29:44
Elérhető megtekintő linkek: 10

Hozzászólások

2020-07-17 07:32:42 - dinaodi 1 Bocsi a Jackie Chan rajongóktól. de ez akkora baromság, hogy nem lehet ezt a zagyvaságot felülmúlni.Feléig bírtam nézni, de nem kínzom tovább magam, end!Nálm ez 10/1 mert nincs nulla!