Álmodozók

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Dreamers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
115 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Jerry Travers:
Helen Faraday, aka Helen Jones:
A Tramp:
Michel Poiccard a.k.a. Laszlo Ko:
Man in the Louvre:
Írók:
Mother:
A Blind Girl:
Theo:
Second Buff:
The Usherette:
Matthew:
Father:
Isabelle:
Patrick:
Theo's Girlfriend:
First Buff:
Student May 68:
Szereplők:
Anna Chancellor (Mother), Louis Garrel (Theo / Brother), Jean-Pierre Kalfon (Himself), Jean-Pierre Kalfon (Self), Jean-Pierre Léaud (Himself (as Jean-Paul Leaud)), Jean-Pierre Léaud (Self (as Jean-Paul Leaud)), Valentin Merlet (Second Buff), Lola Peploe (The Usherette), Michael Pitt (Matthew), Robin Renucci (Father), Eva Green (Isabelle), Eva Green (Isabelle / Sister), Florian Cadiou (Patrick), Ingy Fillion (Theo's Girlfriend), Pierre Hancisse (First Buff)
Megtekintések:
665 (317)
Leírás:
Párizs, 1968 májusa. A diákok az utcára vonulnak, hogy a francia oktatási rendszer ellen tiltakozzanak. A munkások hamarosan követik őket és néhány nap leforgása alatt az elégedetlenkedők száma akkorára dagad, hogy kezdi komolyan veszélyeztetni a fennálló politikai rendszert. Isabelle és testvére, Theo egyedül maradnak szüleik tágas, belvárosi lakásában. Az utcán találkoznak Matthew-val, az amerikai diákkal, aki néhány napja érkezett csak meg Párizsba. A testvérek meghívják magukhoz. Ők hárman határozzák meg az együttélés játékszabályait, amelynek segítségével felfedezik saját érzelmi és szexuális identitásukat. Az Álmodozók beavatási út: a három fiatal a közös élet során szerzett tapasztalataikból próbálja megismerni önmagát.

Elérhető megtekintő linkek: 25

Hozzászólások

2022-06-14 10:53:06 - Anolin 1 10*

Az adatlap BDRip HD feltöltésekkel frissült feliratosan is.
A szinkronos változatban égetett kiegészítő felirat teszi teljessé a filmet, a nem szinkronizált francia részeknél.
Mind két szinkron Dolby, a magyarnál DD5.0 (5 csatornás audio), az angolnál DTS DD5.1 6 csatornás hangrendszerhez is elérhető.